Пълнолуние в Дева на 18 март - ще премахваме пречките в живота си

Енергията на Девата ни напомня и да се грижим добре за своето здраве
17 мар 2022 17:45, Михаела Лазарова
5
Пълнолуние в Дева на 18 март - ще премахваме пречките в живота си
Снимка: Istock

На 18 март ни очаква пълнолуние в знака на Дева. То ще повдигне няколко основни въпроса, като например от какво в живота си вече не се нуждаем, кое не ни върши работа. Тази пълна Луна е отлично време за взимане на решения и елиминиране на всичко, което вече не е продуктивно и функционално в живота ни.

Сега ще имаме възможността да изпълним онова, което сме започнали дни по-рано по време на новолунието. Това е емоционален период, време на романтика и взаимоотношения. Ще търсим баланс между ежедневните функции и рутината, физическото здраве и нуждата от ред и визия, духовно здраве, безпорядъка и безкрайността.

Девата управлява инструментите и техниките, които използваме, за да се справяме с ежедневния живот. Но това пълнолуние се случва докато Слънцето е в знака на Риби и образува опозиция на Луната в Дева. Рибите управляват инструментите, които използваме, за да управляваме духовното си Аз. Сега ще изследваме своите емоционални нужди.

Когато имаме пълнолуние, нашият живот символично се осветява. Тъй като сега може да сме по-емоционални, ще търсим начин да изразим себе си и ще ни е трудно да задържаме в себе си чувствата. Но трябва да сме внимателни, защото това, което ще излезе от нас все още не е особено рационално. Хубаво е добре да погледнем към нашата работа, навици, здраве и рутина. Интуицията ще ни отправи силни послания.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А дано войната спре, тя си е пречка и половина. като ще се премахват пречки, тя да е!
1
5
 
7
 
! Отговори
Луна президент преди 2 години
Пълнолуние в зодия Кифла.