Модни тенденции за пролетта

Вижте кои са те
25 мар 2022 12:10, Ивета Иванова
6
Модни тенденции за пролетта
Снимка: Pixabay/nastya_gepp

Пролетта вече е тук и е време за ново начало. Това означава, че трябва да освежим и гардероба си, за да сме атрактивни и в крак с тенденциите.

Ето кои дрехи ще са на мода през този сезон, според американския "Cosmopolitan".

Карирани принтове
 
Карето се завръща през 2022 година, а през пролетта става истински хит. Карираните нокти вече са много модерни, но това не е достатъчно - сдобийте се и с карирани дрехи - ризи, панталони, поли, шлифери, шалове, рокли, потници и т.н. Те са подходящи както за работа и училище, така и за пикник и разходки в парка.

Гащеризони
 
Тенденция, която се завръща. Гащеризоните бяха много актуални през 90-те, а и в началото на века. Пригответе се през пролетта навсякъде да виждате впити и елегантни гащеризони. Звездите ги обожават, а вече и този тип дрехи са хит по ревютата. Може да заложите на класиката - впит черен гащеризон, както и на такива с флорални мотиви. Розовото също е подходящо за сезона.
 
Плетени дрехи
 
Зимата си отиде, но това не означава, че трябва да забравяте за плетените дрехи и аксесоари. Те остават хит през пролетта, а дори и през лятото. Залагайте на дълги плетени жилетки, плетени топове, рокли, чанти, може дори на плетени бански костюми за по-топлите месеци.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: модатенденциипролет
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
???
2
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Модата не определя стила. Да е стилено облечен човек означава да има вкус и да знае какво му отива и как да съчетае дрехите. Модата е временна.Класата вечна.
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рускинчето добре се е вчесало :))))))))))