6 знака, че мъжът Овен е привлечен от вас

Често ви отправя комплименти
4
6 знака, че мъжът Овен е привлечен от вас
Снимка: Istock

Той се отличава със спортна фигура, обича да флиртува, обича секса и определено знае как да се хареса на жените. Мъжът Овен. Казват, че рядко изпитва дълбоки чувства, но дали е така? Когато се влюби е е истински джентълмен. Това не означава, че лесно може да го впечатлите. Взаимоотношенията с него може да са забавни, чувствени, интересни. Мъжът Овен не крие емоциите си, когато харесва определена жена.

Как да разберете дали вашият Овен е привлечен от вас?

1. Той иска да бъдете край него през цялото време

Мъжът Овен обича да бъде в центъра на вниманието, но също така е активен, винаги зает с нещо. Когато той иска да сте до него през цялото време, тогава той не само иска да прекара приятно време в компанията ви, но и да разкрие своите страни на личността. От друга страна, Овенът, който ви харесва като приятелка, няма да иска да сте до него през цялото време.

2. Ще бъде активен с поканите към вас

Както споменахме, мъжът роден под знака на зодия Овен е активен. Той обича да пътува, да спортува, както и да се отдава на други любими занимания и хобита. Когато той често отправя покани към вас да се присъедините към някои занимания, особено към тези, в които имате общи интереси, то най-вероятно ви харесва не само като приятел. Това, че желае да сте част от активния му начин на живот, говори много за емоциите, които изпитва към вас.

3. Той е спонтанен

Представителите на този знак са пълни с енергия и спонтанност. Когато мъж от зодия Овен е влюбен във вас, за него ще бъде трудно да го скрие. Не бива да забравяме, че той е и щедър по природа, обича да подарява цветя и малки подаръци без повод, да изненадва с покани, посещения в дома или на работното място, да дава идеи за добре прекарано време.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако овенът е привлечен от вас, значи сте oBцa.
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ко *** занимавате с овена ,най -големите ботори и чукундури коит познавам
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Освен Владимир Кличко който е овен,не познавам от всички бойни спортове друг представител от тази зодия,защо ги водят че са най големите мъжкари е неясно!!