Тенденции в чантите за пролетта

Ето какви са те
8 апр 2022 22:20, Ивета Иванова
4
Тенденции в чантите за пролетта
Снимка: Pixabay/MabelAmber

 Пролетта настъпи и започваме да изоставяме дебелите връхни дрехи и зимните аксесоари. С идването на топлия сезон, на хоризонта се появяват и други тенденции при чантите. Вижте какво да носите тази пролет, според американския "Cosmopolitan".

Плетени чанти
 
Плетените чанти са сред топ аксесоарите за всички сезони от 2-3 години насам. Те са най-модерни за пролетта и лятото, тъй като са удобни за пикник, плаж, разходки в парка и се комбинират идеално с по-тънките дрехи. През тази пролет отново може да заложите на шарените плетени чанти с различни принтове, както за работа и разходки, така и за пазаруване.

XXL чанти
 
Ако едно нещо прави впечатление през тази година, това е, че на мода са или много големите чанти, или тези, които са миниатюрни. Няма средно положение. С огромните или т.нар. XXL чанти също ще направите впечатление през пролетта. Доста модели по ревюта ги носят. XXL чанти, които напомнят за куфари, са практични, тъй като в тях може да съберете много багаж - за работа, лекции, училище, пикник, та дори и кратко пътуване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
2
 
! Отговори
Тенденциите в чантит преди 2 години
Тенденциите в чантите за пролетта , а и за всички сезони е да попадат в " сръчните " ръчички на служителите от охранителните фирми . Не се безпокойте ! Те ще ви ограбят и няма да ви забравят !
3
5
 
0
 
! Отговори
Чантаджия преди 2 години
Стари чанти, ама лачени. Все пак е по-добре да носите survival kit раница, във война сме.
2
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жълто- сини. Червените са забранени.
1
4
 
3
 
! Отговори
Аз Знам преди 2 години
Гледате Украинките у нас какви чанти носят и се ориентирата кои са последните модни тенденции