Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 11-17 април
11 апр 2022 19:55, Ивета Иванова
8
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: Pexels/Taryn Elliot

Овен

Настроението ви ще е нестабилно и ще ви подтиква към крайности. Твърде често и бързо ще променяте поведението си: от краен инат, до безучастна отстъпчивост. Придържайте се към „златната среда“, търсете компромисни варианти и не рискувайте връзката си.

Телец
 
Любовната ви връзка през тази седмица ще прилича на пролетна буря, но по-интересното е, че тази „буря“ всъщност ще се случва в чаша с вода. Преувеличавате неприятностите си и омаловажавате значението на положителните емоции. Ако искате промяна, то започнете я с преодоляване на собствените си страхове.

Близнаци
 
Не е изключено още в началото на седмицата да попаднете в коварния капан на неустоима шопинг-мания. Ефектът от нея ще е двойно-отрицателен. Първо, парите имат неприятния навик рано или късно да свършват и второ, приятел/ката ви няма да одобри такова поведение и е почти сигурно, че ще се скарате.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
Позор България преди 2 години
В България се изтезават хора от Пернишки милиции близки до Борисов и Гешев!
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Пълно господство" получава тази/тези страна/и, в които се спазват законите, където не се нарушават правата на хората. Където всеки, на когото те са нарушени, може да ги потърси чрез съда. Където може да работи и да печели, за да живее добре, без да ограбва държавата и гражданите. Където има здравна и правна защита. Където може, да пътува свободно и да има право на избор. Където неговата държава, не води завоевателни войни. Русия не е такава държава и не може да има пълно господство.