Тенденции в бижутата за пролетта

Ето кои са те
15 апр 2022 21:52, Ивета Иванова
0
Тенденции в бижутата за пролетта
Снимка: Pixabay/Photosbychalo

 Пролетта дойде и е време да помислим какви аксесоари да носим през този сезон. На мода се завръщат детските и ярки бижута, с които изглеждаме лъчезарни, весели и сладки. Вижте с кои пръстени, обеци, гривни и т.н. ще направите най-голямо впечатление през сезона, според американския "Cosmopolitan".

Ярки/шарени пръстени и обеци
 
Залагайте на смели тенденции, с които винаги ще изпъквате и правите впечатление. Става дума за цветни пръстени, обеци, както и шарени модели. Хит са акрилните/пластмасови пръстени от детството в зелено, розово, синьо, оранжево, жълто, лилаво и т.н. Може да савъв формата на сърца, пеперуди, да имат цветя, букви, точици, геометрични фигури и т.н. Изглеждат като талисмани. Залагайте на цветовете на дъгата и при обеците. Сините обеци, както и тези във форма на сърце, отново са хит.

Y2K колиета
 
Тук ситуацията е подобна. Не се налага да слагате елегантни и бляскави колиета или изчистени гердани. Доверете се на модата от началото на века (Y2K) и купувайте цветни и шарени гердани с различни форми. Например, може на една верижка да има едновременно квадрати, правоъгълници, кръгчета, пеперуди, сърца и всички да са в различни цветове. Залагайте на колиета с цветя и слънца, които са в тон с пролетта. Букви от азбуката, лунички, усмихнати личица също вършат работа. С тях изглеждате весели, лъчезарни, сладки и готови за веселие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари