Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 9-15 май
9 май 2022 17:45, Ивета Иванова
0
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: Pexels/Anastasia Shuraeva

Овен

Период, изпълнен с неясноти. Ще ви е трудно да се ориентирате в обстановката и да си изградите ясна тактика на действие. Подобна неопределеност до някъде ви плаши, но ако погледнете ситуацията от друга гледна точка, ще разберете, че разполагате и с не малко възможности. Проявете повече смелост при уреждане на личните и частност на романтичните отношения.
 
Телец
 
Обикновено оценявате собствените си действия като правилни и справедливи спрямо хората около себе си, но това не винаги е така. Не рядко мотивите за постъпките ви са твърде егоистични, особено спрямо хората, в чиято обич не се съмнявате. Поредица събития ще ви накарат да се замислите за грешките си и за начина, по който да ги отстраните. Обстоятелствата ще са сложни и доста ще ви изтощят, а резултатът най-вероятно няма да отговори на очакванията ви.

Близнаци
 
Успешни ще са дейностите, предполагащи упоритост и инициатива. Творческият ви потенциал е силен, търсете начини да го реализирате максимално и с прагматична насоченост. Предстоят нови запознанства и романтични срещи, но дали ще преминат в стабилна връзка или ще се ограничат само до мимолетен флирт е рано да се каже.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари