Седмичен любовен хороскоп за 16 - 22 май

Очаква ни интензивна любовна седмица
16 май 2022 13:35, Михаела Лазарова
1
Седмичен любовен хороскоп за 16 - 22 май
Снимка: Istock

Очаква ни много интензивна седмица, тъй като предстои лунно затъмнение в знака на Скорпион. Това може да ни накара да копнеем за интимност. Хубавото е, че сега ни се дава възможност да се разделим с токсичността в живота си. Марс и Нептун пък ще ни помагат да сбъднем своите сексуални желания. Повече за вашата зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Ако се намирате в ситуация на любовно разочарование, наранени сте или в близкото минало се е случвало да сте били лъгани и предавани от човек, към когото изпитвате емоции, то това може да се отрази отрицателно на вашата самооценка и способността ви да се доверите на някой друг.

Дори и сега да сте в щастлива любовна връзка, все още може да носите горчивите спомени в себе си. Лунното затъмнение в Скорпион ще повлияе на вашия 8-и дом на интимността, като ще създаде перфектна връзка както с Нептун, така и с Плутон. Това означава, че ще настъпи период на елиминиране на отрицателните емоции.

Телец

Въпреки че вероятно сте съсредоточени върху собственото си развитие, все пак темите за връзката няма да ви подминат. Много аспекти ще ви накарат да се чувствате невероятно тази седмица. Необвързаните може да влязат в нови любовни взаимоотношения с вълнуваща личност. Обвързаните Телци, които са имали някои проблеми напоследък с любимия човек, ще успеят да ги разрешат.

Близнаци

Време е да изхвърлите боклука от любовния си живот, Близнаци! Всичко, което не ви служи, може да е започнало да ви се отразява физически и тази нездравословна привързаност към някого може да е част от живота ви на този етап. Тези представители на зодията, които се намират във взаимоотношения, които по някакъв начин ги карат да се чувстват неспокойни, ще бъдат готови да се разделят с този тип токсичност.

Не забравяйте, че Меркурий е ретрограден във вашия знак, но в края на седмицата ще премине в Телец. Това ще облекчи значително комуникацията в любовния ви живот, без значение дали сте във връзка или не.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари