Сезонът на Близнаците - какво да очакват зодиите?

Прогноза за периода
24 май 2022 17:56, Ивета Иванова
3
Сезонът на Близнаците - какво да очакват зодиите?
Снимка: Pixabay/Darkmoon_Art

 Сезонът на Близнаците дойде! Той започна на 21-и май и продължава до 21-и юни.  Подгответе се да бъдете много заети, да общувате, телефонът ви постоянно да вибрира и да създавате нови връзки. Чакат ви приключения. За въздушните знаци Везни, Водолей и Близнаци периодът е чудесен, а променливите знаци Дева, Стрелец и Риби ще имат забързано ежедневие. Ето прогнозата, според американския "Cosmopolitan".

 
Овен
Този нов ресторант, който искахте да посетите в града; онова кафене, в което винаги сте искали да седнете, но още не сте... Е, сега е време да направите това! Опитвайте нови неща, излизайте повече, посещавайте нови места и създавайте нови връзки през сезона. Време е за раздвижване и промени.

Телец
Помислете кои са най-важните хора за вас. И анализирайте кое наистина е от значение за вас. Сега ще мислите доста върху ценностите си и ще решите кое/кои хора наистина цените в живота си. Когато го осъзнаете, направете така, че тези проекти да проработят и да заздравите връзките със скъпите хора. Старайте се в работата, очаква ви бонус или повишение.
 
Близнаци
Това е вашият сезон и вие сте главните герои. Светът е в краката ви и всички обръщат внимание на вас. Бъдете спонтанни! Правете много планове с компанията. Прекарвайте си забавно, правете купони вкъщи. Отдайте се на веселие и на много срещи и излизания. В сезона на Раците ще презаредите батериите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
5
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 1 година
Зодия Щраус как са
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По важно е Марс в коя зодия попада в личния хороскоп,затова има някои хора които не отговарят на зодиите си в характера ;)