4 зодии, които обичат да искат пари назаем

Но рядко ги връщат в срок
17
4 зодии, които обичат да искат пари назаем
Снимка: iStock

Ако ви се е случвало да давате пари назаем, за да помогнете на приятел в нужда, значи сте наясно, че не всеки човек е стриктен по отношение на връщането на своите заеми. Има хора, които ще ви върнат парите на деня, в който са ви казали и няма да могат да спят спокойно, докато не ви се издължат. Има и друг тип личности, които ще ви обещаят, че ще ви върнат парите скоро, но после ще забравят за финансовия си ангажимент към вас и ще ви се налага да им го припомняте. Има и трети вид хора, които ще направят всичко възможно, за да избегнат да ви върнат парите, които сте им дали.

Обърнете внимание на 4-те зодии, които имат склонност да вземат пари назаем, но рядко да ги връщат в срок.

Лъв

Лъвовете зависят до голяма степен от приятелите си и обичат да получават фискални облаги от тях. Някои представители на този знак са склонни по-често да вземат пари назаем от близките си с обещанието да им ги върнат в срок. Но е по-вероятно тези хора никога повече да не видят парите си. Лъвът също обича да живее нашироко и често харчи повече, отколкото изкарва. Ако сте приятел с човек Лъв, който често ви иска заеми, просто се научете да му отказвате, въпреки неговия огромен чар!

Близнаци

Близнаците обичат да водят безгрижен начин на живот и са смелчаци, когато става дума за пари. Те няма да се притеснят да поискат и да вземат пари назаем, ако имат нужда от повече средства. Но хората от този знак са склонни да поемат рискове с чуждите пари и го правят, без много да се замислят, което означава, че по всяка вероятност биха могли да загубят парите. Може да се окаже така, че да не могат да ги върнат, когато човекът, от когото са ги взели си ги поиска.

Кои са другите две зодии, четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още по темата: лъвпари назаем
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Вето преди 1 година
Абсурд!Най - просещите за заем са Водолей и Дева. Бавят връщането на заема (ако изобщо го върнат).
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
АЗ СЪМ Близнак и през живита си никога не съм вземала пари на заем,винаги аз съм давала,често не са ми ги връщали,раздавам се много,това ми е грешката
11
5
 
1
 
! Отговори
ф преди 1 година
До СтрелецПрав си. Водолей, близнаци и дева вземат и не връщат.
10
1
 
4
 
! Отговори
Стрелец преди 1 година
Никога не съм взимал пари назаем. Авторът на статията вероянно е водолей и затова е пропуснал тази зодия да напише , а тя е на първо място.
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стрелец съм и никога не взимам заем, освен от банка и то - за покупка на едри неща - къща, автомобил.
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Глупости пълни за пореден път.На мен ми искат пари всякакви "зодии", най-вече един овен и едни риби. Ама зодията няма нищо общо. Просто не са възпитани добре и не работят.
7
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хаха. Не виждам рак тука. Тея са най-хленчещите.
6
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пари на заем само на хора за които съм сигурен не на 100 а на 1000% че ще ми ги върнат,и е много важно да можеш да казваш НЕ защото има много мекушави които не могат!!
5
0
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Не е вярно! Аз съм зодия лъв и винаги гледам да си имам пари настрана, може малко, но да не искам назаем!
4
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И аз съм зодия Близнак и никога не вземам пари на заем.Не е до зодията,а до възпитанието и способността да управлявате парите си.А да кажа,че Телците са най-големите просители на заеми,ако трябва да ги определяме по зодии.
3
0
 
7
 
! Отговори
anonimen преди 1 година
Зодия Близнаци съм , и ако има нещо което да НЕ правя , то е да еземам пари на заем !!!
2
4
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
ЗА ЛЪВА И СКОРПИОНА НЕ Е ВЯРНО. ЛЪВА СЕ ПРОСТИРА СПОРЕД ЧЕРГАТА СИ А СКОРПИОНА Е ТОЛКОВА ПЕСТЕЛИВ ТА НИКОГА НЕ МУ СЕ НАЛАГА ДА ВЗЕМА В ЗАЕМ ПАРИ.
1
8
 
5
 
! Отговори
Извънреден коментар преди 1 година
Мъж, който от малък е гледан и т.н.само от жени, всъщност е възможно да прихване от тях НЯКОИ ЖЕНСКИ НЕЩА !Всеизвестно е че ДНК-ато на човек може да се променя зависимост от това какво се случва с определен човек!Човек може да бъде всякакъв, зависи от НЯКОИ НЕЩА !