Седмичен любовен хороскоп за 13 - 19 юни

Венера и Сатурн са в лоша позиция
13 юни 2022 08:51, Михаела Лазарова
1
Седмичен любовен хороскоп за 13 - 19 юни
Снимка: Istock

През новата седмица желанието ни да се свържем емоционално с половинката ни или потенциална такава ще се повиши. Това ще се дължи на Меркурий, който навлиза в знака на Близнаци. Очаква ни и пълнолуние в Стрелец, което ще направи още по-интересни въпросите относно комуникация и любовни връзки. Венера и Сатурн ще ни накарат да гледаме по-реалистично на любовта. Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Овните определено преживяват ярко това, което се случва в любовния им живот. Е, пълнолунието в знака на Стрелец ще ви накара да направите някои промени. Нещо в любовния ви живот вече не може да е в съответствие с морала ви. От друга страна, особено ако сте необвързани, може да сте обхванати от негативни мисли за любовта. Необходима е промяна.

Телец

През тази седмица родените под знака на Телец може да не усещат особено любовта. Ако това все пак се отнася за някои от вас, може би е време да се отнасяте към себе си с повече любов и доброта, които бихте се надявали да получите от друг човек. Венера все още се движи през вашия знак, като прави всичко възможно, за да ви подкрепи. Проблемът идва от това, че няма да е особено в добра позиция със Сатурн.

Това може да блокира голяма част от нейната невероятна енергия. Възможно е да се почувствате неоценени от любимия човек, или ако сте необвързани, да се почувствате по-самотни или по-изолирани от обикновено. Вярата във вашата вътрешна ценност е ключът към преодоляването на всяка ситуация.

Близнаци

Повишените емоции могат да разтърсят романтичния ви живот. Въпреки че вероятно ще се почувствате психически силни и способни да вземете решение относно любовта, това не означава, че ще бъде лесно да го направите. Раздялата е възможна при пълнолунието тази седмица, което ще огрее вашия партньорски сектор. Ако това се случи, вероятно ще бъде много по-емоционално за вашия партньор.

Можете да разсъждавате по-логично относно раздялата, докато половинката ви може да бъде увлечена от заплетени чувства. Ако не планирате раздяла, отдайте се на повече романтика с половинката и не давайте шанс на конфликтите.

Необвързаните Близнаци може да откажат любовно предложение от някого, който е от различен произход или с когото имат значителна разлика във възрастта. Няма нищо лошо в това, важното е как вие се чувствате. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
2
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Паричен хуроскоп нема ли :)))