Според зодията: Как да скъсате с половинката без драма?

Астросъвети за мирна раздяла
13 юни 2022 17:45, Теодора Драгоева
12
Според зодията: Как да скъсате с половинката без драма?
Снимка: iStock

Когато един разумен човек не е щастлив във връзката си, той обикновено започва да се чуди и да обмисля варианти как да я прекрати най-безболезнено, без скандали и разпалване на взаимна омраза. Това невинаги е лесна задача, но именно тук астрологията може да ви помогне. Тя може да ви даде съвети как да скъсате с половинката си с минимална драма, базирано на нейната/неговата зодия.

А ето и как да сложите край на връзката си със своя постоянен партньор, без излишни кавги:

Овен

Хората, родени под този знак, са импулсивни и отворени. Те гледат на живота реалистично, а не романтично. Когато усетят, че любовните им отношения буксуват, те по-скоро първи си тръгват от връзката. Но ако вие искате да напуснете Овен, направете го внезапно и бързо, без да се обяснявате надълго и широко – просто си съберете багажа и дим да ви няма. Но имайте едно наум, ако сте женен/омъжена за човек от този знак. Той/тя със сигурност изключително много уважава законните си отношения и ще ви бъде много трудно да прекратите юридическата връзка с него/нея. Дори и да успеете да го направите, този човек, за добро или за лошо, ще продължава да присъства в живота ви още дълго време.

Телец

Ако искате да се разделите с човек от тази зодия, пригответе се, че няма да е лесно. Ако той наистина ви обича, ще се държи за вас като удавник за сламка и просто няма да иска да ви пусне. Вторият труден момент, характерен за Телеца, е чувството му за притежание. Хората от този знак не обичат да губят нещо, което им е принадлежало, включително и любовта на половинката си. Ето защо Телецът ще се бори със зъби и нокти да ви задържи. Трябва също да знаете, че той ще е ужасно нещастен, когато го изоставите и че дълго време ще си остане сам след раздялата ви. Най-лесно може да се разделите с Телеца, ако му изневерите. Измаменият Телец никога не забравя и не прощава, а по-скоро си тръгва ядосан и затръшва силно вратата след себе си.


Близнаци

Ако искате да се разделите без драма с човек от зодия Близнаци, може и да не ви е много трудно. Започнете да притискате Близнаците за брак и деца, започнете да ги ревнувате и да ограничавате свободата им и те ще се уплашат толкова много, че първи ще избягат. Близнаците не могат да живеят с властен, ревнив или твърде скучен партньор. Ако животът ви с човек от тази зодия е монотонен, еднообразен, обикновен и се върти основно около битовизми, този човек няма да прояви търпение и по-скоро ще си потърси друг партньор. За повечето Близнаци дългият съвместен живот, рано или късно, се превръща от вълнуваща поезия в досадна проза и дори в истинско мъчение и те сами търсят начин да се оттеглят.

Рак

Трудно ще се разделите с човек от тази зодия без драма и кавги, защото истинският Рак ще е склонен да изтърпи всичките ви глупости в името на общото ви минало. Той ще изтърпи изблиците ви на гняв и недоволство, ще прости изневярата ви, ще понесе липсите ви от общия дом и т. н. Ракът се привързва твърде силно, много е сантиментален, а и се страхува от промяната. По-лесно ще му бъде да стои в лоша емоционална връзка, която не го удовлетворява, отколкото да събере сили и кураж за нещо ново. Но понякога страдайки, той инвестира във връзката, лекува я и накрая печели. Така че, ако искате да напуснете Рака, изчезнете от живота му като призрак – променете си адреса, местоработата и телефонния номер, така че да не може да ви открие.

Лъв

Ако искате раздялата ви с човек от тази зодия да премине възможно най-бързо и безболезнено, ще трябва по някакъв начин да атакувате авторитета и гордостта му и той сам ще си тръгне. Когато се разделяте, кажете му всичко, което не харесвате в него в лицето му и той без колебание ще си тръгне обиден и горд. Но ако имате брак с Лъв, на него ще му бъде много трудно да се реши на развод, въпреки че обикновено действа със самочувствие и динамика. Към такива по-сериозни и дълги връзки Лъвът изпитва страхопочитание и по-скоро ще остане и ще се опита да поправи каквото може в отношенията.


Дева

Ако човек от зодия Дева ви напусне, той ще го направи много бавно, неусетно и с голямо, искрено разкаяние. И след края на любовта ви тази личност ще остане ваш приятел. Девите искрено се страхуват да не наранят някого. Когато искате да се разделите с Дева, говорете честно, сериозно и с аргументи. Той/тя ще ви разбере и ще направи всичко възможно да улесни раздялата, а не да я възпрепятства, колкото и много да боли. Другият начин е просто да накарате Девата да ви напусне. Можете да го направите лесно, ако внесете безпокойство, безпорядък, немарливост и мързел в съвместния ви живот и тя няма да издържи и ще си стегне багажа.

За другите шест зодии, четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
някой преди 1 година
ДО АНОНИМЕНГоворим за чувства, а Вие за какво си мислите, не знам ..... но явно темата Ви вълнува, и не уточнявайте какво иска да каже АЗ, читателите сме умни ....
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АЗ Ти ако си му дала всичко, даже и дy-пи, е нормално сега да те боли. Нищо ще мине, и другият път да знаеш, да му кажеш ползва смазка.
7
0
 
6
 
! Отговори
АЗ преди 1 година
С която и да е зодия, раздялата винаги боли ..... "времето лекува" казват .... и сигурно е така .... но наистина е трудно и тежко, когато си дал себе си на някого и в един следващ момент не иска да е с теб.
6
0
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 1 година
lavco vendas samo se razvejda ne povece
5
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 1 година
ei ya bez drama kase se kogato lavco kaje aaa nikuda ne denisya ok celuvki
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чудесни съвети. Сега остава да ги пробвам.
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С уважение бре хора. Научете се да уважавате околните си и животът ви ще е доста по-лесен и красив, дори и в тежки моменти.
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Леле, какви глупости! Просто не е за вярване. Откъде ги измисляте?
1
0
 
7
 
! Отговори
Отговор преди 1 година
Не търсете съвети в интернет