Модното копие на Даяна: Кейт Мидълтън

Модни решения, които ни връщат в миналото
22 юни 2022 12:58, Дарена Найденова
5
Модното копие на Даяна: Кейт Мидълтън
Снимка: Getty Images

Великобритания може да се намира по средата на гореща вълна, но това по никакъв начин не си личи от появата на Кейт Мидълтън на четвъртия ден от Royal Ascot. Дни, след като се появи новината, че тя и съпругът ѝ ще се преместят от Лондон в Уиндзор, херцогинята се присъедини към принц Уилям за традиционното шествие с карета на хиподрума в Бъркшър, облечена в доста позната на феновете рокля.

Запазвайки безупречния си стил и през топлото време, Кейт се появи в бяла рокля на кафяви точки от дизайнерката Алесандра Рич. Тоалетът с дълги ръкави включваше дължина до средата на прасеца, стегната талия и панделка на врата. Херцогинята допълни визията с подходяща кафява шапка с широка периферия и бяло цвете, кафяви токчета и перлени обеци. Косата ѝ беше оформена на нисък кок, а гримът ѝ беше съвсем лек, включващ само черна очна линия и розово червило.

Докато самият тоалет е прекрасен урок по лятно обличане, имаме чувството, че Мидълтън е гледала много внимателно снимки на покойната принцеса Даяна, преди да избере визията. Майката на Уилям и Хари носеше подобна бяла рокля, но на черни точки и без панделка на врата, по време на събитието Royal Ascot през 1988 година. Тогава тоалетът беше допълнен с бяла шапка на черни точки, черен клъч, перлено колие и бели ръкавици.

Това не е първият път, в който Мидълтън взима моден пример от Даяна, но сега се доближава най-много до визията на покойната принцеса. Според множество кралски експерти, херцогинята прилича на свекърва си не само по стил, но и по характер и отношение към семейството. Те отбелязват, че Кейт, както и Даяна, поставят децата на първо място и винаги са мислили за тях, а не за короната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
Богатите също пърдят преди 1 година
Може ли да мине ден без новина за мъчениците от Лондон?
3
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Авторката на т.н. статия е пропуснала да добави Бледото - бледото модно копие. Даяна преди да се омъжи за Чарлз беше манекенка, с перфектни форми, Кейт е типична британска алкохолизирана скочибра.
2
0
 
6
 
! Отговори
Торосян преди 1 година
Най-сладки са ми списващите тук и в подобни сайтове неграмотници, наричащи се журналисти, като почнат да се изживяват като някакви корифеи по кралски етикет и да обясяват за безупречни визии и стил от висока класа относно британските инцести :)))
1
4
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
леле!...Каква е тая снимка бре?!...Та на нея ясно се вижда каква съсухрена скумбрия е тая "Кейт Мидълтън"..А принцот Вилиям както винаги озъбен в мерака си да покаже "УСМИВКА"..