Тенденции в прическите за лятото

Ето кои са те
8 юли 2022 22:45, Ивета Иванова
2
Тенденции в прическите за лятото
Снимка: Pixabay/adamkontor

 Лятото вече е тук и освен за гардероба и аксесоарите, добре е да помислим и за косата си. През горещия сезон трябва да заложим на прически, с които ни е комфортно, но и с които ще изглеждаме стилно. Вижте какви са тенденциите при прическите, според "Pop Sugar".

Прическа Ботичели
 
Тази тенденция е вдъхновена от италианския ренесансов художник Сандро Ботичели и е перфектна за лятото. При нея косата трябва да е дълга и да няма определена структура. Има се предвид, че не е нужно да изправяте, заглаждате и разресвате много внимателно косата - оставете я натурална, естествена. Нека тя да е чуплива, бухнала, сякаш с дефекти, но така постигате страхотна визия. Просто си представете хората, изобразени по ренесансовите картини - с дълга, разрошена, хвърчаща на различни страни коса. Джиджи Хадид вече залага на прическа Ботичели.
 
Бретон на една страна
 
Бретоните се завърнаха през 2022 г. и са голям хит. Не залагайте на плътен бретон, който да покрива цялото лице, а го сложете на една страна. Или го разделете на една голяма половина и на една малка. Така сте стилни и изглеждате по-различно и нестандартно. Хубавото е, че такъв бретон отива и на къси, и на дълги коси.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари