Снимка: Istock
|
Продукти:
Приготвяне:
Сварете граха и го отцедете. Може да използвате замразен, пресен или от консерва. Последният само се отцежда, няма нужда от варене. Кипнете подсолена вода и в нея сварете пастата за 8-10 минути. Отцедете.
В дълбок тиган сотирайте чесъна на ниска температура за около 10-15 минути. Овкусете с пресните подправки. Разбъркайте и свалете от огъня. Добавете пастата и граха. Върнете на огъня. Разбъркайте за 3 до 5 минути. Накрая добавете пармезана. Разбъркайте последно и сервирайте веднага.
Още рецепти може да намерите в готварската рубрика на Az-jenata.bg
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase