Сезонът на Лъва е тук, ето какво ви очаква

Прогноза за периода
26 юли 2022 14:45, Ивета Иванова
3
Сезонът на Лъва е тук, ето какво ви очаква
Снимка: Pixabay/Darkmoon_Art

Сезонът на Лъвовете започна на 23-и юли и ще продължи до 22-и август. Той се свързва с енергичност, креативност, жизненост, така че предстои много активен, вълнуващ, творчески и забавен период. Огнените знаци Лъв, Стрелец и Овен са готови за партита и приключения. А неподвижните знаци Телец, Скорпион и Водолей ще имат забързан и зает период. Eто какво да очаква всяка зодия, според американския "Cosmopolitan".

Овен
 
Любовта е във въздуха! През сезона на Лъва на фокус са романтиката, секса и забавленията. Много активен и вълнуващ период за Овните. Може да не срещнат любовта на живота си, но всичко е наред, защото ще се забавляват много, ще флиртуват и ще си изкарват чудно.
 
Телец
 
Да разкрасят мястото, на което живеят. Може да подредят, да направят някои промени, да купят нови мебели и декорация, да сложат вещите си на различни места, да направят нови подредби. Трябва да чувстват жилището си като истински дом. Когато приключат с разкрасяването, да поканят приятели за домашно парти.

Близнаци
 
Репликите им за флирт работят по-добре от всякога. Телефонът им непрекъснато вибрира, всеки ги търси и сякаш всички искат да ги опознаят през периода. Ще общуват много, ще се свързват с нови хора и стари приятели, ще преживеят нови неща, ще се забавляват. Да организират поход или ваканция за компанията, а може да изненадат партньора с изискана вечерна среща. Така ще запомнят сезона на Лъва.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари