Ретрограден Юпитер, какво да очакват зодиите?

Прогноза за периода
28 юли 2022 17:45, Ивета Иванова
2
Ретрограден Юпитер, какво да очакват зодиите?
Снимка: Pixabay/AlexAntropov86

 Планетата на късмета Юпитер започна ретроградното си движение в знака на Овен на 28-и юли. Тя ще остане в огнения знак до 26-и октомври, а на 27-и октомври ще се премести в Риби. Юпитер остава ретрограден в знака на Риби до 23-и ноември. През периода ще трябва да разширим хоризонта си и да поразсъждаваме над пътя си. Ето какво да очаква всяка зодия, според "Elite Daily".

Овен
 
Ще имат възможност да работят над всичко - от целите си до физическата си идентичност. Ретроградният Юпитер ги кара да поразсъждават над целите и идеалите си. Да помислят над кое насочват цялата си енергия.
 
Телец
 
На фокус са духовността и излекуването. Телците ще трябва да се обърнат към вътрешния си свят. Ще имат възможност да излекуват стари рани и да поставят точката, края, що се касае до някои въпроси в личната сфера. Нека си отделят време.

Близнаци
 
Чакат ги много вълнуващи възможности. Ще получат подкрепа и от приятели, близки, и от колеги, съученици. Но ретроградният Юпитер ще ги накара и да поразсъждават над идеалите си и това къде принадлежат в този свят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари