Можем ли да намалим риска от изневяра?

Някои важни стъпки за стабилна връзка
29 юли 2022 23:00, Михаела Лазарова
37
Можем ли да намалим риска от изневяра?
Снимка: Istock

 В наши дни изневярата като че ли се превърна в нещо „нормално“. За някои партньори е по-лесно да намерят утеха, разбиране, забавление и „спасение“ от проблемите в други взаимоотношения. Всъщност, много често за да се стигне до изневяра, много вероятно партньорите не са обърнали достатъчно внимание на 3 малки, но важни стъпки за една любовна връзка. Кои са те и как могат да намалят риска от това любовно разочарование?

1. Общувайте

Без значение дали сте в брак, любовната ви връзка е започнала наскоро, или може би от години сте заедно, добрата комуникация е в основата на това да поддържаме едни добри взаимоотношения. Общуването може значително да намали риска от изневяра. Ако искате връзката ви/бракът да просъществува, научете се да говорите един с друг.

Важно е да водите открити разговори за всичко – как се чувствате в хубави и трудни моменти, от какво се нуждаете във връзката, секса, кое ви кара да се чувствате сигурни и обратното и т. н. Премълчаването създава предпоставки за негодувание и изневяра.

2. Оценявайте

Може да се каже и по друг начин – да показваш признание, благодарност. Кога бе последният път, когато вие или вашият партньор си казахте мили думи за сутрешното кафе, закуската, друг мил жест? Как реагирате един към друг, когато другият допусне грешка или направи нещо, което не е според разбиранията ви? Показването и казването колко много означавате един за друг заздравява връзката. Когато някой не се чувства оценен, важен за другия, той лесно може да намери някого, който да го кара да се чувства добре, важен.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: флиртизневяраинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
0
 
! Отговори
Шопендар преди 1 година
Ха,ха ха ха,ха ха,хахахахахахаха
21
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оправяте го сутрин, обед и вечер и той няма да има сили да изневерява.
20
1
 
2
 
! Отговори
Waffen SS преди 1 година
До Основно правило/ Е-е-е-е,не се правете на Август Форел и Зигмунд Фройд
19
3
 
1
 
! Отговори
Fallschirmspringer преди 1 година
Ами на младини колежките,в института,в който работите?Ами та са хубави,внимателни даже понякога загрижени.Танцуват близко притиснати до теб,ухаят зашеметяващо,топли са,нежни са.Гледат те нежно и изпитателно.Когото си ядосан и нещо светът ти е крив,тяхната ръка е на рамото ти и говорят нежно,и успокояващо.Правят дребни жестове на внимание,което е приятно,особено когато си срамежливи стеснителен.Е,всичко това е по време на тъмният соц.,
18
1
 
10
 
! Отговори
Въпрос преди 1 година
Оралния секс изневяра ли е или не?Все пак няма проникване в междубедрието.
17
5
 
6
 
! Отговори
Мусайбе преди 1 година
Нали :)Кой не е ивал чуждо да отбележи минус
16
7
 
10
 
! Отговори
Основно правило преди 1 година
... за мъжете - Вземете си жена която е изключително ггрозна ... Никой друг мъж няма да я пожелае а и тя ще ви бъде благодарна че сте я избрали ... и никога няма да ви изневери..... за жените - Търсете си мъж дето не му става . Такъв "мъж" никога няма да ви изневери с друга ....... най-добрата комбинация за двойна която не си изневерява е гррозна жена и импотентен мъж ....... При ВСИЧКИ ДРУГИ комбинации рискът от изневяра ВИНАГИ ЩЕ ГО ИМА ... ФАКТ .
15
4
 
7
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 1 година
Моем от дъ не можем дъ намалим риска женътъ дъ кръшка ! Язе ша ви каа ! Яко помпене и все да е с издут корем и 4-5 малки дяца около нея !
14
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
60% се развеждат. 30% си крушкат. 10% са дебели и грозни - те не си изневеряват. Статистика.
13
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
вече нямам вяра на жените. Имал съм връзка и с такава със сериозен приятел и с такава с мъж и деца. Направо ми е. ставало съвестно какви мръсотии съм и правил и тя ми е правила, а после отиват при мъжете си и ги лъжат в очите...
12
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Един път изневяра - завинаги измяна... Моята бивша ме заряза, заради един архитект, който пък се оказа че си има маццка.... После пък се хвана с един нейн колега, дето беше мн.влюбен ама не му ставаше.... Накрая се хвана с един плешив 12г по голям от нея ама нотариус дето я биеее и изневерява!!! Търпи го милата.... Да се обичат дано.. Тъпппппа поткка продажна.
11
6
 
4
 
! Отговори
До истински мъж преди 1 година
А ти какъв истински мъж си бе, еленчо? Не се ли виждаш какво си ми смешничко с тези паласки, тесни раменца, бирено коремче и плешива глава от липса на тестостерон. Хахахахаха
10
4
 
7
 
! Отговори
До 12 преди 1 година
А пред твоята жена не стои ако. Просто си го прави с други мъже. Ама баламурниците си ги чакат с колите пред офисите като благородни еленчета. Харесва ми като ми е изпила мъжкото мляко, после как целува мъжлето си в устата. Ох, че хубава картинка.
9
3
 
9
 
! Отговори
Истински мъж преди 1 година
До гларус - Прав си , нищо не може да спре глупавия мъж да налапа въдицата , а хитрите жени отлично знаят това и един хубав ден ще разбереш че ти си плячката !
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До гларус 11 - А ако например и жена ти мисли като теб ..... , знаеш ли че ако тя реши да я кара по твоя начин на теб ще ти се смеят всички а ти последен ще разбереш ?! Това че тук ще се "похвалиш " анонимно не е от такова голямо значение , но като се погледнеш в огледалото , виждаш ли се като истински мъж , защото за това пазмера никакво значение ?!
7
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ако жена ви каже че магията между вас е изчезнала, 100% има фокусник със друга вълшебна пръчица!
6
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има ли изневяра, значи не са един за друг. Просто е. В 99% от случаите хората се развеждат заради трети човек.
5
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Който има пари не изневерява, а разнообразява социалните си хоризонти.
4
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всяка жена заслужава да хване мъжа си в изневяра с най-добрия му приятел :)))
3
7
 
9
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
Има мъже, които не са за една жена, както и жени, които не са за един мъж. Това е. Другото е завист на грозни дебели жени или на грозни плешовци с наднормено тегло и тесни раменца.