Само за жени! Хороскопът ви за август

Вълнуващ нов месец за всички зодии
5
Само за жени! Хороскопът ви за август
Снимка: Istock

През август месец ще се наблюдават промени в астралните позиции, което ще доведе до промени при всички зодиакални знаци. Възможно е да бъдем малко по-критични и капризни към другите, затова е важно да сме внимателни. Ще обърнем внимание на себе си и желанията си. Успехите ще са налице, само ако имаме ясни планове и не се страхуваме. Здравословното хранене, медитация, йога, спорт, ще работят в наша полза.

Повече за вашата зодия вижте в женския ни хороскоп за август.

Жената Овен

През август ще има неща, които ще ви карат да се чувствате тревожни. Понякога тревожността може да носи и ползи, тъй като дава ясна визия за всичко и ви помага да направите положителни и трайни промени в начина си на живот към по-добро. Мислете добре, преди да вземете решения. Планетарната конфигурация през август ви подтиква да изразите емоциите си, особено страха си. Колкото повече ги пускате навън, толкова по-малко ще бъдете обременени.

Някои вътрешни промени са в процес и в резултат на тази промяна вие ще приемете ново разбиране и възглед за живота. Много неща се случиха през последните седмици и сега се връщате във форма, дами.

Жената Телец

През новия месец са възможни някои забавяния относно пътувания, проекти, но не бива да се отчайвате. Каквото и да сте загубили в миналото, има вероятност да ви донесе успех в близко бъдеще, затова не позволявайте на неуспехите да ви разочароват, проблемът скоро ще се разреши. Бъдете позитивни. Планетите ще ви помагат да се движите напред и да стигнете там, където желаете. През август си осигурете повече забавления.

Жената Близнаци

Скъпи дами, връзка, без значение дали е с любовник, приятел или роднина, ще бъде подложена на изпитание. За някои от вас може да са необходими някои промени в любовен план, но любовта ще се завърне отново, по-хубава от всякога, и отдавна изчезнал пламък може да се разпали отново. Затова не се отказвайте.

Планетната конфигурация през август показва, че вие и човекът, с когото имате връзка, ще се сблъскате с дисбаланс на силите. Дайте малко въздух на партньора ви. През август не бива да бързате в нищо и не действайте под влиянието на емоции. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
4
 
! Отговори
Ха да видиме преди 1 година
Аз не съм жена. Сега какво ще стане ?
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
а само за мъже кога ?
1
2
 
3
 
! Отговори
Батман преди 1 година
А за жената котка нещо?