Зодиите, които са своят най-голям враг

Ето кои си пречат сами
Обновена: 4 авг 2022 18:39 | 4 авг 2022 18:30, Ивета Иванова
6
Зодиите, които са своят най-голям враг
Снимка: Pexels/Jill Wellington

 Това са зодиите, които сами саботират себе си, които си пречат и често са си най-големите врагове. Най-големите им проблеми не са причинени от околните, а от тях самите. Вижте кои са те, според "Your Tango".

Телец
 
Телците са големи инати, което ги прави постоянни и решителни. Но, понякога, прекаленият инат не е полезен и може да ги нарани. Той ги спира - например, остават във връзки, които вече на са здравословни или на работа, в която няма развитие, просто защото не искат да се предадат. Трябва да се научат да балансират. Инатът им помага, когато го използват по правилен начин, но не трябва да им пречи да виждат различните перспективи и гледни точки.
 
Близнаци
 
Много често стават адвокат на дявола. Те имат 2 лица, затова винаги разглеждат въпросите и проблемите от двете страни, анализират ги подробно, което им отнема много време. Прекалено много разсъждават и няма да спрат, докато не разберат цялата истина и всички факти. Дори тогава, пак трудно вземат решение и не знаят какво да правят. Така пропускат много шансове, възможностите ги подминават, докато те се чудят. Притесняват се за това какъв избор да направят и накрая не правят никакъв.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стига с тия зодии и нумерология. Трябва да почнат съдебни дела срещу тази измама, някои телевизии си имат и лични астролози като Алена, а пък по Нова Гала приказва какви ли не езотерични фантасмагории и омотава бедните и глупави домакинки пред телевизора. Най ме кефи на работа някоя да не пита коя зодия съм, на миг съм да зашлеям шамари на такива малоумщини!
5
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой ги пише тия смешки?
4
1
 
4
 
! Отговори
Lina преди 1 година
Така е .
3
3
 
3
 
! Отговори
Близнак преди 1 година
Нищо вярно за близнаци!
2
2
 
4
 
! Отговори
Водолей преди 1 година
Аз съм водолей с асцендент рак и луна в лъв, но тоя рак в мен направо ми разказва играта... Асцендентът е по-силен даже от основната зодия... Понякога много ми е депресирано и то с дни...
1
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
може ли да си завреш хороскопът отзад и да го пуснеш на вибрация?