Само за жени! Хороскопът ви за септември

Очаква ни ретрограден Меркурий
5
Само за жени! Хороскопът ви за септември
Снимка: Istock

От астрологична гледна точка септември е необичаен по отношение на броя на ретроградните планети. Това са Юпитер, Сатурн, Уран, Нептун и Плутон, които през септември ще се движат ретроградно. Но Хирон също ще бъде в своята ретроградна фаза. Не е изненада, че и Меркурий ще бъде ретрограден от 9 септември. Всичко това ще доведе до много промени, някои от които няма да ни харесат. Важно ще бъде да не бързаме и да се опитаме да балансираме емоциите си.

Повече вижте в женския ни хороскоп.

Жената Овен

Новият месец може да ви донесе някои напрежения. Ще бъде важно да не допускате други хора да ви се месят в живота, да ви манипулират. Това ще предизвика и вашето раздразнение. Изглежда някои хора около вас възприемат учтивостта и добрината ви като черта, която ви прави подходящи за злоупотреба. Бъдете внимателни, без да губите хармонията в общуването. Конфликтите само ще доведат до изтощаване на енергията.

Жената Телец

Бъдете внимателни как действате, защото това може да накърни репутацията ви. Ще имате много възможности да доминирате, да показвате умения и житейски опит, но бъдете внимателни спрямо другите. Не се дръжте високомерно. Също обърнете внимание на кого споделяте, защото някои тайни може да бъдат разкрити. Като цяло, ако избягвате напрежението, месецът ще ви носи много хубави емоции, а и материални придобивки.

Жената Близнаци

За повечето дами, родени под знака на зодия Близнаци, септември ще бъде месец на трансформация и вътрешна промяна. Някои аспекти в живота ви са към своя логичен край, възможен е повратен момент в работата, отношенията. В професионалната област може да настъпи смяна на работата или да завършите сложен проект.

В личните отношения са възможни прекъсвания по взаимно съгласие. Ще има желание за започване на нови, но при различни условия и с различно емоционално съдържание. Емоционалното ви благосъстояние в началото на есента ще зависи изцяло от изживените емоции.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
хеейййй преди 1 година
а само за мъже кога бееее ?
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хич и не мисля да чета тия гглупости.
2
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ми аз се самоопределям като жена - значи мога да я чета тази статия.
1
0
 
7
 
! Отговори
Несмезодий преди 1 година
Хороскоп за жени - кой го боли и кой го сърби.