Хитове в маникюра за есента

Вижте кои са те
10 сеп 2022 18:29, Ивета Иванова
5
Хитове в маникюра за есента
Снимка: Pexels/Ana M.

 Есента вече почти е тук и е време да помислим за новите тенденции в козметиката. Маникюрът е едно от нещата, които прави най-много впечатление във визията ни. Време е да оставим ярките, искрящи и весели цветове от лятото и да разберем какви са хитовете за есенните месеци. Ето на какви цветове лак за нокти да заложите, според американския "Cosmopolitan".

Цвят горчица
 
Жълтото се свърза и с лятото, заради слънцето и пясъка. Този цвят продължава да е актуален и през есента, но говорим за по-тъмните нюанси - цвят горчица или жълто, преливащо към охра. Този нюанс е звездата на есента - напомня за първите окапали листа, които се появяват през септември, златната есен и златните залези, както и уестърн модата.
 
Дънково синьо
 
Синьото също се свързва с лятото - заради морето, ясното небе, вълните. Може да не се отказвате и от него, но заложете не на ярко синьо или небесно синьо, а на по-приглушен нюанс на цвета. Например, такъв, който напомня на дънков плат - на дънковите якета, ризи и самите дънки от 90-те. Тоест, синьо, което прелива към сиво и което е по-скоро неутрално, а не неоново. Така ще сте в тон и с дънковите облекла за есента.

Карамелено
 
Есента е времето, в което да експериментираме със земните и кафевите тонове. Лятото и пролетта не са подходящи за това, но сега ще сме в тон с природата, ако заложим на светлокафяво или цвят карамел. Така сме в тон с нападалите листа и дърветата навън. А и карамеленото отива почти на всеки цвят кожа и е стилен цвят, подходящ не само за разходки и партита, но и за работа и официални събития.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поддържаните жени си личат по поддържаните нокти. Приятно е да видиш хубав маникюр.
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С какви глупости се занимавате само... не е истина...