Модни тенденции за есента

Кои дрехи са хит?
23 сеп 2022 20:08, Ивета Иванова
8
Модни тенденции за есента
Снимка: Pexels/Yan Krukov

Лятото мина неусетно, есента вече е тук и е време да подменим гардероба. Все още не е подходящо да слагаме дебелите зимни якета и палта, но определено ни трябват по-плътни и дълги дрехи. Какви ще са модните тенденции през красивия сезон? Вижте какво посочват от американския "Cosmopolitan".

Прозрачни дрехи
 
Прозрачните рокли и потничета бяха голям хит през лятото и явно тази тенденция се запазва. Приберете най-тънките прозрачни топове и рокли, но продължавайте да залагате на есенни прозрачни рокли, поли, панталони, блузи с дълъг ръкав и т.н. Широките прозрачни панталони и поли са голям хит за есента. Така че отново ще сте секси и привлекателни.
 
Цикламено
 
Барби модата или розовите дрехи се завърнаха през лятото, а през есента преминаваме към малко по-тъмна багра, но също толкова весела и забавна - цикламеното. Дрехите в цикламено са абсолютен хит сега. Заложете на цикламени шлифери, сака, тениски, панталони, блузи, рокли с дълъг ръкав, чанти и кожени якета. С тях изглеждате слънчеви, лъчезарни, модерни, изпъквате и винаги се забелязвате.
 
Корсети
 
Бюстиетата и корсетите превземат есента. В началото на сезона и в по-топлите дни може да излизате само по тях, комбинирайки ги с дънки, панталони, поли. После също не се отказвайте от тях - просто слагайте сака, кожени якета и шлифери. Роклите без презрамки (с горна част като корсет) също са хит за есента. С корсети и бюстиета изглеждате много стилни, елегантни и те са подходящи за официални събития.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Терлици в царули.
6
1
 
5
 
! Отговори
еха преди 1 година
Циклама във всички нюанси. Колко нежно и красиво.
5
1
 
2
 
! Отговори
Морбилизация преди 1 година
Камуфлаж, кубинки и каски най вече.
4
3
 
2
 
! Отговори
Веско Григоров от Ле преди 1 година
От град Левски съм. Моите хубавици пак са жрици. И голички си ги обичам. Модата е без бикини и бельо, а с полички закачливи и роклички игриви .
3
0
 
5
 
! Отговори
Lina преди 1 година
Тази статийка я качвате всяка есен - по прозрачните дрешки познах. Есен? Прозрачни дрешки?
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Която ще прекара месец ноември на някой екзотичен остров със субтропичен климат, може и да си накупи прозрачни и изрязани дрешки. Ние ще караме с дънки, пуловери и демисезонни палтенца.
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Скърнясала зелена тениска..