Сексапил ли бе да го опишеш: 5 зодии, на които не може да се устои

Кои са тези секси знаци?
23 окт 2022 14:25, Екип на Tialoto.bg
6
Сексапил ли бе да го опишеш: 5 зодии, на които не може да се устои
Снимка: Istockphoto

Представителите на определени зодии изобщо не трябва да полагат сериозни усилия, за да очароват другите. Тяхната харизма и сексуалност привличат като магнит потенциални партньори.

Кои представители на зодиакалния кръг са най-секси?

Скорпион

Първите в списъка на най-сексапилните знаци на зодиака са представители на водната стихия. И едва ли това ще изненада някого. Те имат вродена привлекателност и сексуална енергия. Ценят преди всичко плътските удоволствия и физическото проявление на любовта и често използват своята привлекателност, за да получат това, което искат. В леглото са неудържими, страстни, изобретателни и напористи, което ще остави малцина безразлични. Желанието за постоянна новост и желанието за експериментиране е основната им силна страна. Разбира се, сред Скорпионите понякога се срещат скромни и срамежливи хора, но все пак играта и кокетството са тяхна природна даденост.

Лъв

Второто място с право е заето от представители на огнения елемент. Ярки, страстни, емоционални, винаги обичащи да бъдат център на вниманието на всички и притежаващи естествена сексуалност и харизма по природа, Лъвовете почти винаги са опитни в науката за съблазняване. И ако попаднете под магията на умел прелъстител, едва ли ще можете да видите неговите отрицателни или слаби страни. Може би някой ще каже, че те не са от най-пламенните и изобретателни любовници, но тяхната любов и най-важното желанието им да експериментират в леглото ще бъдат напълно оценени от вас. Но знайте, че този знак не се отличава със специална преданост и постоянство. В крайна сметка интимните отношения за Лъва са преди всичко начин на себеизразяване и възможност за емоционално освобождаване.

4 зодии, които са най-алчни и ненаситни

Мъжете от кои зодии са коварни и отмъстителни?

Пет зодии, които ще срещнат своята любов до края на 2022 година

Овен

Друг представител на огнената стихия този път заема трето място в класацията на най-страстните и сексуални знаци на Зодиака. Скритият в тази зодия еротичен потенциал и жизненост привличат противоположния пол като магнит. Пламенни, страстни и много импулсивни, те са не само в живота, но често и в спалнята. Винаги поемат инициативата и юздите в леглото. За някои това може дори да изглежда егоистично. Но вечното желание да изпъкнат и да бъдат първи във всичко ги тласка да направят всичко възможно и невъзможно, за да останат в паметта ви като най-уникалния любовник.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И все пак, не сме зодии.
2
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Че те кажи-речи половината зодии. Няма значение как изглеждате, важното е коя зодия сте и хоп - вече сте сексапилни. Простотии.
1
1
 
4
 
! Отговори
такава преди 1 година
роднинска врьзка не предполагах