Никола, Карла, Софи - жените, по-високи от мъжете си

Двойките, в които нежните половинки водят по височина
25 окт 2022 17:45, Теодора Драгоева
6
Никола, Карла, Софи - жените, по-високи от мъжете си
Снимка: Getty Images

Повечето необвързани жени си представят как един ден ще срещнат „висок и красив“ мъж, в когото ще се влюбят, а той ще им отвърне със същото. Реалността обаче е друга и доста дами от Холивуд също са стигнали до този извод. Сред известни актриси, певици и модели има много жени, които са много щастливи във връзката си с по-нисък мъж. Явно за тях не е проблем, че стърчат с няколко сантиметра над своите партньори, нито пък това се отразява зле на самочувствието на половинките им.

Пример за такава щастливо обвързана двойка, която се радва вече на две малки дъщери са Софи Търнър и Джо Джонас (на основната снимка). Очевидно за британската актриса, която е висока 175 см, тоест с 5 сантиметра повече от американския певец, ръстът няма никакво значение. Това че Джо е по-нисък от нея, изобщо не пречи на Софи да носи обувки с високи токчета на официални събития и така да увеличава разликата им, доказвайки че този детайл не пречи по никакъв начин на щастието им.
Разликата в ръста на съпрузите Никола Саркози и Карла Бруни също е значителна, но не пречи на щастието и любовта им. Бившият френски президент и политик е с миниатюрния ръст от 166 см, докато половинката му – певицата и супермодел е висока 175 см. Двамата са родители на една дъщеря, която носи името Джулия.
 
Може би една от най-известните двойки знаменитости, в която мъжът е по-нисък от жена си са Никол Кидман и Кийт Ърбан. 180-сантиметровата Кидман почти винаги е гледала отвисоко (буквално) своите съпрузи, включително и бившия си мъж Том Круз. С Том тя не беше особено щастлива, но в лицето на Кийт, който е баща на двете ѝ биологични дъщери, тя намери идеалната си половинка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
5
 
0
 
! Отговори
Хмммм преди 1 година
Всички жени сме по-високи от Сарко , баси хаха
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Коя е Бялата Златка?
1
2
 
5
 
! Отговори
ХоХо преди 1 година
Удобно за скс... По лесно ще му се качват !