Хитовете при костюмите за Хелоуин

Ето кое е най-актуално тази година
28 окт 2022 23:12, Ивета Иванова
9
Хитовете при костюмите за Хелоуин
Снимка: iStock/FamVeld

 Хелоуин е в понеделник и сигурно повечето тийнейджъри вече са подготвили костюма си за празника. Има визии, които са вечна класика и винаги са хит - вещица, вампир, дух, пират, лекари, полицаи, Жокера, Батман, Спайдърмен, То, Алиса, Снежанка, Червената шапчица и т.н.

Но всяка година тенденциите при костюмите са много повлияни и от поп културата - филми, музика и т.н. Кои костюми, освен традиционните, са много актуални през 2022 г.? Вижте отговорите на "Let's Eat Cake".
 
Барби и Кен
 
Лятото бе повлияно от Барби модата - розови дрехи, аксесоари, обувки, грим и дори коси. Това е така, заради филмът с Марго Роби и Райън Гослинг за Барби, който трябва да излезе през 2023 г. Преди месеци се появиха кадри от снимачната площадка на филма и Барби визията стана голям хит. Не е изненада, че да се маскирате като Барби и Кен за този Хелоуин означава, че сте в крак с тенденциите. Залагайте на розови и бели гащеризони, гащета, тениски и рокли, а за дамите и руса перука (ако не са руси).
 
Герой от "Странни неща"
 
Американския научно-фантастичен сериал е голям хит от няколко години. Скоро излезе четвъртият сезон и предизвика истински фурор. Има много нови герои, които дават ново вдъхновение за визия на Хелоуин. Може да се маскирате като Еди Мънсън, Макс, Криси и т.н.
Герой от "Домът на дракона"
 
Джон Сноу и Денерис Таргериен бяха любими за имитация на Хелоуин, когато се излъчваше "Игра на тронове". Но в последните 2 месеца гледахме първи сезон на "Дома на дракона" и сега на хоризонта са нови визии. Феновете вече се маскират като Деймън Таргериен, Ренира Таргериен, Алисънт и т.н.

Сара Сандерсън
 
Още едно вдъхновение от киното. Кари Брадшоу изигра вещицата Сара Сандерсън във филма "Фокус-мокус" през 1993 г., както и в продължението от тази година - "Фокус-мокус 2". И героинята ѝ стана любимка на много хора. Трябва ви само ретро вещерска рокля и огромна перука, за да се превъплътите в нея.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Рапунцел преди 1 година
Целта на "празника" е мъртвите да влезат в телата на живите. Както в Сеул.
6
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като депутати, от миналата година колко хора се преобличаха в тези дрехи
5
2
 
3
 
! Отговори
Етнограф преди 1 година
Народи които нямат своя култура, копират и имитират чуждите!
4
2
 
3
 
! Отговори
Православен преди 1 година
Не участвайте в театъра на сатаната! Когато се маскирате, призовавате демоните, които съответстват на маските. Веднъж като влязат във вашия живот, дом и семейство, демоните много трудно си тръгват, а докато са при вас ще ви донесат много нещастия.
3
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стига сте ни натрапвали чужди празници, това е началство. Ние си имаме Деня на будителите, който е много по-стойностен.
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ковид-зомби със стърчащи от костюма спринцовки?
1
6
 
3
 
! Отговори
Самоук човек преди 1 година
Хелоуин е много готин празник, поканете ме при вас или елате у нас за да го празнуваме!Аз за вас не съм ли човек?Защо някои хора искат аз да живея зле цял живот?Аз съм зле заради тези хора, те са истински дяволи и греховници, ама БОГ си знае работата!