Кои са най-честните зодии?

Вижте тук
9 ное 2022 23:00, Ивета Иванова
27
Кои са най-честните зодии?
Снимка: Pexels/Andrea Piacquadio

Тези зодии винаги ще ви кажат истината, независимо дали тя ви харесва или не. Те са искрени, не премълчават нещата и просто не могат да лъжат. Ще са открити с вас, ще са честни, когато говорят за чувствата си и няма да ви заблуждават.

Ето кои са те, според "BestOfLifeOnline".

Рак
 
Раците много държат на близките хора. Те искат приятели и семейството им да им вярват и да се обръщат към тях, когато имат нужда от помощ. Затова, никога не крият нищо, рядко пазят тайни. Казват истината. Те са много емоционални и чувствителни, затова искат да останат честни, а не да лъжат. Не ги бива в лъжите и прикриването. Анализират прекалено много всичко - какво някой е казал, какво е направил, защо нещо се е случило, дали са казали правилното нещо. Затова не лъжат - това би ги разтревожило още повече и биха се чувствали виновни.

Водолей
 
Тези зодии не вярват в това да изрекат лъжа, за да запазят мира и да пощадят чувствата на някого. Те наричат нещата с истинските им имена и казват всичко точно такова, каквото е. Не ги интересува дали ще ви наранят. Ако ги питате за мнение, ще са напълно откровени и дори ще развият цяла лекция. Не спестяват нищо. Те търсят истината и справедливостта, не понасят лъжите. Искат да са мъдри, да покажат знанието си, да докажат истината. На моменти дори са прекалено честни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
4
 
! Отговори
Най-сетне! преди 1 година
Едно хубаво нещо да кажете за козирога!
18
0
 
9
 
! Отговори
Пешо преди 1 година
Рак - честни??? Дрън - дрън - дрън..... До мене си имам един рак - кажи - речи - над 20 годин. Па си послъгва, ама си послъгва. Ка го изловя - почва да плете врели - некипели...Дори в разговор като се усети че ще каже нещо , което се усеща че не трябва да каже - млъква на средата на думата. Абе хитреци безподобни са тия Раци, ама - нейсе....То честен чиляк по днешно време видели ли сте? Аз - не!... Всичко живо лъже, такова време настана - лъжливо - всички лъжат, политици , медии - всички
17
2
 
12
 
! Отговори
Познавам 2 жени Рак преди 1 година
Едната е с характер, какъвто е описан в материала по-горе, но има склонност да си служи с манипулации - когато не й стигат силите да постигне нещо, се опитва да манипулира някои хора така, че нещата да се развият така, както тя иска. Другата е много честна и реагира спонтанно, но в едно отношение не е почтена. Омъжи се и се разведе съвсем млада и оттогава буквално полудява, щом види хубав или интересен мъж. Не се спира пред нищо, за да преспи с него, дори да е съпруг или гадже на нейна приятелка
16
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Написаното за "Козирог" е донякъде вярно, но аз познавам жени-козирожки, които се занимават с мелодрами в личния си живот точно толкова, колкото и жените от останалите зодии.
15
0
 
5
 
! Отговори
Най-големиятИзмамник преди 1 година
когото познавам, е от зодия "Водолей". Беше станал пословичен с това, че взима пари назаем срещу разписка. После започва да връща, но на части и все дребни суми и всеки път дава нова разписка При второто или трето връщане, подавайки новата разписка дръпва от ръката на другия човек старата разписка и хуква да бяга. Срещу него има идентични оплаквания до МВР, написани от различни хора. Това правеше на младини. Сега се опитва да започне разни дребни бизнеси и все с измами, все го гонят да го бият.
14
0
 
3
 
! Отговори
До 16, преди 1 година
Може ли и на български, че нищо не се разбира.
13
0
 
7
 
! Отговори
До Анонимен 12, преди 1 година
"Добре, че не сте сложили Овен, зодията на Кирцата" - - Кирцата не лъже. Той просто идея си няма какви ги плещи и каква е действителността. пуснали са го тук с парашут и идея си няма какво е изобщо България. виж, Бойката си е ментарджия от класа. Според астрологията най-откровени са стрелците и девите. Често и скорпионът. Тримата - по различни причини.
12
0
 
6
 
! Отговори
Тигричка преди 1 година
Анонимен, не съм съгласна с това, което пишеш, нищо от горе написаното не е вярно. И упражнявай граматиката, елементарни правописни грешки!!!
11
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стрелеца ако не лъже,мале мила не знам по-големи лъжци от тях. Всяка втора дума е лъжа,ако кажат,че е бяло то задължително е оранжево. А колкото до водолеите ,то си е така всеки ти казва право в лицето дали ти харесва или не - жалко,но е истината. Просто на никой не му харесва да чуе истината,а водолея ти я лепва като мокър *** на лицето и разбира се става,че е лош ... Близнаците са най безкруполните маниполатори,ще лъже,ще се опитва да те смачка прави интриги от една клечка
10
0
 
10
 
! Отговори
Мари преди 1 година
Винаги пишете глупости...
9
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Точно обратното. Рак- върти, суче, лъже за да върви на обратно. Водолей, ако не ти подлее вода да се хлъзнеш, няма да се откаже. Везни- мери, цели, мери да не настине и да се не мине. Козирог- трябва да е неговата, ако ще и трупове да има- опърничев, вироглав, твърдоглав егоист.
8
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Добре, че не сте сложили Овен, зодията на Кирцата
7
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой вярва още в тези бабини деветини
6
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ех тъкмо си помислих че звездите са ми завещали някой милиард от тотото което не го играя.
5
3
 
7
 
! Отговори
История преди 1 година
Моята прабаба Невена е била зодия рак. Едно време на село тя била вече омъжена жена. Но един мъж от селото я завъртял и са се залюбили. Карали тайна любов. Мъжът на баба Невена разбрал и почнал да я бие. Тя казала на любовника си- събери някаква група и го убийте в гората. Той събрал още двама негови приятели и го убили в гората с камъни и дърва. Но ги хванали и лежал в затвора много години. След като излезнал, баба вече беше починала, а той беше също стар. Та такива ти работи в селските неволи.
4
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Рак, везни, козирог? Това е бъзик.
3
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Точно тези, които се сочат в статията, заедно с Близнаци са най- малко честни. Четете, преди да пишете.
2
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Според астрологията на първо място е Стрелец. Още такива са Дева и понякога и Овен. Иначе какво си съчинява тук отдавна не чета.
1
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Глъпости! Водолейте са големи играчи. Винаги теглят чергата към себе си.