Тенденции в грима за зимата

Ето кои са те
16 дек 2022 21:30, Ивета Иванова
3
Тенденции в грима за зимата
Снимка: Pixabay/StockSnap

Зимата вече е тук, а това означава, че се задават нови тенденции в света на красотата и козметиката. Време е да помислим как ще се гримираме за коледни партита, именни дни, новогодишната нощ, Свети Валентин и просто за магичните снежни коледни разходки. Вижте кои са хитовете в грима през сезона, според американския "Cosmopolitan".

Очна линия на долния клепач
 
Очната линия е абсолютен хит в грима вече повече от десетилетие. Котешкото око и графичната очна линия винаги са сред водещите тенденции, през лятото стават модерни и цветните очни линии. Сега има промяна - ще е хит, ако сложим очна линия под окото или на долния клепач. Тази тенденция беше хит през 90-те и така постигаме гръндж визия. С този грим се отличаваме, изглеждаме различни и бунтари.

Сини сенки
 
Сините сенки и дори синята очна линия присъстваха често на модните ревюта през есента и зимата. Син грим за очите е перфектна визия за зимата. Синьото напомня на студа и снега, а и се комбинира страхотно с парти тоалетите. Сините блестящи сенки стоят прекрасно на коледни базари и на банкети за празниците.
 
Керемидено червило
 
Знаем, че червеното червило е вечна класика, прави ви изкусителни и е подходящо за официални събития. Но е хубаво да го разчупим леко и да заложим на нещо ново. Червеното е сред цветовете на зимата (заради дядо Коледа). Но заложете на червено, цвят керемида, а не на черешово червено. Цвят керемида е смесица между кафяво и червено, с него изглеждате стилни и също е подходящо за партитата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари