Новолунието в Козирог носи ново начало за 4 зодии

Ето кои са те
23 дек 2022 11:42, Ивета Иванова
3
Новолунието в Козирог носи ново начало за 4 зодии
Снимка: Pexels/Sanndy Anghan

 На 23-и декември ни очаква новолуние в знака на Козирог. Сега около нас цари хаос, всеки опитва да намери успеха, да реализира целите си и да си постави нови такива за следващата година. Вижте на кои зодии новолунието ще повлияе най-силно, според "Elite Daily".

 
Овен
На фокус са кариерата и публичния им имидж, като ги чака ново начало в професионалния живот. Те винаги са готови да се захванат с нов професионален проект и да преследват кариерни цели. Сега е перфектното време да стартират нов проект или да се захванат с нещо ново, което се вписва с дългосрочните им цели и амбиции. По принцип, Овните са огнени зодии и вземат решенята импулсивно, но сега ще са окуражени да направят план. Копнеят за стабилност в кариерата и полагат стабилни основи. Само да внимават, иначе може да се пренатоварят.
 
Рак
Те ще бъдат окуражени да приемат новото начало, що се касае до романтичните връзки и партньорствата. За Раците приоритет са дългосрочните и стабилни връзки и сега е чудесно време да обмислят и анализират какво е бъдещето на връзките и партньорствата им. Но да не прибързват прекалено, може да виждат неща, които е възможно да се случат, но нищо конкретно. Нека са търпеливи и да вярват, че връзките, в които инвестират сега, ще издържат на теста на времето.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
Несмезодий преди 1 година
Някои ги очаква ново начало, а останалите - тежък махмурлук.
1
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Глупости.