Октопод, остър боб... Какви прически да си направите през 2023-а?

Косите на пластове се завръщат
Обновена: 24 дек 2022 18:04 | 24 дек 2022 18:04, Дарена Найденова
5
Октопод, остър боб... Какви прически да си направите през 2023-а?
IStockphoto

Ако имаше награда за прическа на годината, сме убедени, че вдъхновените от Рейчъл Грийн стилове на 90-те ще спечелят златото за 2022 година. Но все пак състезанието щеше да бъде доста оспровано с визиите от 70-те, бретоните тип перде и пиксито, които виждахме постоянно през изминалите 12 месеца. Всичко това ни кара да се запитаме дали косата през 2023 година ще бъде все още толкова носталгично настроена, или ще видим малко по-модерни стилове. 

Без значение какъв ще бъде окончателният отговор, няма нищо по-хубаво от това да започнеш новата година с нова прическа. Също така здравата коса и носенето на избрания от вас стил с увереност е винаги най-голямата тенденция. За да ви улесним малко в избора на прическа за следващата година, събрахме на едно място най-горещите прически, които ще бъдат наоколо през 2023-а.
 
Прическите на 2023 - какво да очакваме от новата година: 
 
1. Пеперудена прическа
 
Тази тенденция, зародила се в социалната мрежа TikTok през 2022 година, ще продължи да предизвиква интерес и да привлича последователи и през 2023-а, особено когато бретонът тип завеса започне да расте. Така постепенно кичурите ще започнат да се изместват по-настрани, като същевременно се запазва централната част. 
 
За да оформите този стил, фризьорите препоръчват да изсушите бретона със сешоар и средна кръгла четка, за да създадете обем. Прическата изглежда най-добре на хората с плътна коса, но, ако имате тънка и искате подобен стил, помолете за рамкиращи лицето слоеве, които завършват до брадичката ви.

Лесни прически с път – идеални за няколко различни повода

Прически от 90-те – как да използвате велкро ролки

Коледна красота – грим и прическа, вдъхновени от звездите

2. Остър боб със слоеве
 
Обичате прическа в стил боб и такава със слоеве? Има ли възможност да направите комбинация и от двете, постигайки красив и елегантен хибрид? Има, разбира се. Острият боб с текстура е това, което професионалистите наричат "остра текстура". Той е шик, закачлив и секси, различвайки се сериозно от изчистената и скучна версия на обикновения остър боб. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разгледах ги всичките но нищо не ми хареса - То иска да имаш някаква коса ! Аз като се погледнах в огледалото щях да ослепея от отражението на лампата - Та ще чакам някаква друга мода да дойде !
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Октопод, боб - звучи като готварски рецепти...
2
0
 
1
 
! Отговори
от 1 преди 1 година
До пипа, дето не ни хареса комента - братоууу знаеш че сам праф
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая прическа е най-лесбо прическата след пикси къта ... Само казвам и не толкова за дмаите, колкото за господата. И ако твърди, че е "биийй", лъже инто най-вече себе си.