Тенденции в прическите за зимата

Ето кои са те
Обновена: 26 дек 2022 22:38 | 26 дек 2022 21:45, Ивета Иванова
2
Тенденции в прическите за зимата
Снимка: Pexels/Yan Krukov

 Зимният сезон вече е тук, а с него идват и нови тенденции в прическите. Как да носите косата си, за да сте стилни и в крак с модата през следващите месеци? Вижте прогнозата на американския "Cosmopolitan".


Боб до брадичката
Прическата боб е абсолютен хит в последните 4-5 години. През зимата тя остава актуална. Заложете на къса коса, като най-добре е тя да стига точно до брадичката ви. С тази прическа изглеждате много елегантни и женствени. Тя ви прави бляскави и изискани дами, а и вече е класика в жанра.

Конска опашка с пуснати кичури
Опашките определено са на мода през този сезон. Конската опашка е хит и за празниците и партитата. Най-добре е да заложите на вързана високо опашка, но да оставите два кичура пуснати отпред. Така те оформят лицето и изглеждате по-изискани. Ариана Гранде, Джей Ло, Бела Хадид, Риана и др. звезди залагат на тази прическа често.

Обемни вълни
Чудесна идея за дамите с по-дълга коса. Никога не може да сбъркате, ако направите косата на вълни. Нека тя е чуплива, но не прекалено къдрава - кичурите да са направени като морски вълни. Така косата става по-обемна, изглеждате привлекателни и ако сте с руса коса - напомняте на кукла Барби! А Барби модата е голям хит в последните месеци. Вълните са идеални за официални събития и с тях изглеждате бляскаво.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
3
 
! Отговори
Космо нафта преди 1 година
Тенденции за зимата, боб със зеле, под конската опашка, обемна вълна, опашка за плитки и бързовтърдяващ бетон.