Тенденции в бижутата за зимата

Вижте кои са те
27 дек 2022 22:00, Ивета Иванова
1
Тенденции в бижутата за зимата
Снимка: iStock/puhhha

Зимата е тук и е време да помислим на какви бижута да залагаме през студения сезон. Навън е трудно те да се виждат, тъй като сме облечени с големи и дебели якета и палта, шалове, ръкавици, шапки. Но определено можем да направим впечатление с бижутата, когато сме на парти, на ресторант, на кафе, на кино и т.н. Ето какви са тенденциите, според "Elle".

Перли
 
Няма по-подходящи бижута за зимата от тези с перли! Перлите стоят много елегантно, стилно и са хит за празниците през зимния период. С тях сте бляскави и като знаменитост, много подходящи са за официални събития и отиват на официални рокли, тоалети, обувки. Заложете на колиета, обеци, чокъри и гривни с перли. Те са истински хит тази зима и могат да бъдат забелязани по модните ревюта.
 
Обеци с халки
 
Задължително залагайте на обеци през тази зима. Тези аксесоари са много модерни в последните години. Най-стилни ще изглеждате с обеци с халки. Не е задължително халките да са големи, дори напротив, за официални събития заложете на малки халки. Големите халки са по-подходящи за топлите месеци. Може халките да са златни и сребърни, за да сте елегантни.

Сребро
 
Тази зима среброто е звездата при бижутата. Така ще сте в тон със снега навън и може да приличате на Снежната кралица. Популярността на среброто скача в последните месеци и то може да бъде забелязано на ревюта на Лакуан Смит, Миу Миу и др. Среброто е предпочитано от младите хора, тъй като е по-евтино от златото, по-лесно се комбинира с повече дрехи и цветът е уникален. Залагайте на сребърни колиета, гривни, пръстени и обеци.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
3
 
! Отговори
Winter is coming преди 1 година
За зимния сезон са подходящи обеци с реотан и нажежаеми жички.