Зодиите, които трябва много да внимават на Петък 13-и

Ето кои са те
13 яну 2023 13:08, Ивета Иванова
14
Зодиите, които трябва много да внимават на Петък 13-и
Снимка: iStock/Aliaksandr Bukatsich

Петък 13-и има репутация на фатален ден. И за някои зодии той наистина няма да е късметлийски. Те трябва да внимават много. Вижте кои са, според прогнозата на "Elite Daily". 

Овен
 
Брутално честни и откровени ще бъдат разговорите днес. Марс вече не е ретрограден и това носи нова енергия на Овните. Те ще искат да кажат всичко, което мислят, дори ще са прекалено искрени и може да наранят с думите си. Няма да се съобразяват какво говорят и как може да повлияе това на околните. Така може да се създадат конфликти. Нека внимават с избора на думи.

Близнаци
 
Тези зодии пък ще бъдат подтикнати да действат, да направят нещо импулсивно, изненадващо, без много да мислят. Енергията се завръща в тях, стават по-жизнени, ще са много заети с работа, събития срещи. Но трябва да внимават - да не действат прибързано и да не взимат импулсивни решения. Ако решат да си правят татуировки днес, после може да не са доволни от дизайна. Да мислят повече и да не са спонтанни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 1 Вервай си. За какви услуги ти плащат интелектуални?
8
12
 
4
 
! Отговори
до 6 преди 1 година
Само да попитам, откога човек с 10000 евро заплата е милионер? За мен това е дори нисък доход. За един прЕател питам. И не виждам никакви фантазии.
7
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Рискът да се работи за себе си включва много неща.
6
2
 
9
 
! Отговори
Чик чок преди 1 година
До АнонименДежурния 20К(илограмов) толстолоб е тук пак , да се фантазира на ИТ милионер. Не ти ли писна бе, празноглавец такъв? Не само краката, цялата ти глава се клати, заедно с мухите вътре.
5
0
 
2
 
! Отговори
do 3 преди 1 година
ДА!
4
1
 
4
 
! Отговори
Гастроном преди 1 година
Козирозите също трябва да внимават да не станат на козя пастърма. рибите могат да станат на консерва. Раците с чесън и масло, а скорпионите на скара. Близнаците ще искат двойна порция, Лъвовете - лъвския пай и т.н.
3
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има ли още балабурници да вярват и четат за зодии ?
2
3
 
4
 
! Отговори
Според мен преди 1 година
Само телец и Овен трябва да внимават, Стрелец да не се задейства под въздействието на Винолей, и с дева да избухнат на телешки стек ...
1
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Близнаци съм. На работа съм, факт. Но работя дистанционно от швейцарските Алпи- на гости съм на швейцарски клиент. Срещи? Нито една днес. Работа? Никаква. Стоя и си клатя краката, отивам след малко за половинка на ски. Енергия? Доста мързелив непродуктивен ден. Само парите си пристигат де, ама интелектуалният труд е така- за клатене на краката по час на ден и хоп- 20к в сметката.