Сезонът на Водолея е тук, ето какво ви очаква

Прогноза за периода
24 яну 2023 17:45, Ивета Иванова
11
Сезонът на Водолея е тук, ето какво ви очаква
Снимка: Pixabay/Darkmoon_Art

 Сезонът на Водолея започна на 20-и януари и ще продължи до 19-и февруари. Това е период, в който може да приветствате новото си аз. Въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей ще имат много късмет през периода, а неподвижните знаци Телец, Лъв и Скорпион ще бъдат извън зоната си на комфорт. Ето какво да очакват зодиите, според американския "Cosmopolitan".

Овен
 
Изпращат старото и посрещат новото. Някои хора от компанията им не са най-добрите приятели, които могат да имат - просто и те, и Овните много са се променили. Тези зодии оставят в миналото приятелства, които вече са изчерпани и създават много нови връзки сега. Нека се забавляват.

Телец
 
Сезонът на Водолеите е, но Телците сега се чувстват като главни герои. Всички погледи са вперени в тях, особено на работа. Важно е да дават най-доброто от себе си. Лесно е да изпъкнат сега, когато всички ги гледат, но нека изпъкнат заради правилните причини.

Близнаци
 
Учат нещо ново всеки ден. През периода разширяват хоризонтите си. Нека се запишат на курс, да отидат на пътешествие или да опитат да създадат ново хоби. Да скъсат с рутината и да опитат нещо ново. Може и да намерят ново гадже. Растат и се развиват, стават завършена личност.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
3
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Сезона на купона да се напушим като кой като Марсдона :)))
7
3
 
2
 
! Отговори
двоен скорпион преди 1 година
Великолепен сезон за свободните хора. После още два още по-вълшебни.
6
3
 
2
 
! Отговори
Не понасям телците преди 1 година
До Анонимен 4Бъркаш и то много. Относно добрите качества всяка зодия има и добри и лоши такива. Със сигурност и някой от представителите на тази зодия телец имат и добри качества, но аз се изказвам като човек, който познава доста телци и си е направил извода като цяло какви са. Както вече казах със сигурност има и изключения, но те явно са малцинство. Качества като откровеност, почтеност и дипломатичност не са сред тези, които притежават. Те са алчни за пари, егоисти и подли. Подливат вода.
5
3
 
1
 
! Отговори
Водолей преди 1 година
Аз съм Водолей с асцендент Рак и луна в Лъв. Тая комбинация е много трудна и противоречива. Защото притежавам качеството и на трите зодии, но и трите са коренно различни.
4
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Не понасям телците Принципно са доста користолюбиви, но имат и добри качества - откровени и почтени са и са умерени и дипломатични.
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма да се колебаем да помогнем на зодии в беда.
2
1
 
3
 
! Отговори
Не понасям телците преди 1 година
Телец е най-противната зодия. Поне тези, които познавам са алчни за пари и са готови да минат и през трупове само и само да имат полза и пари от това. Те са самовлюбени нарциси, изключително надменни, властолюбиви, пресметливи, вещомани и както вече казах алчни за пари. За пари и майките си ще продадат.Сигурно има и изключения, но повечето от тази зодия са такива.
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абсолютни глупости.