Зодиите, които ще намерят любовта през пролетта

Вижте кои са те
24 мар 2023 19:56, Ивета Иванова
8
Зодиите, които ще намерят любовта през пролетта
Снимка: iStock/Liudmila Chernetska

Пролетта дойде. С топлия и слънчев сезон на хоризонта се задават и нови любовни емоции. Усещаме свеж полъх в романтичния живот, а за някои зодии сезонът ще е направо вълшебен, тъй като носи истинска любов. Ето кои са късметлиите, според "spiritualify.org".

Везни
 
Ще изживеят три месеца, които ще бъдат наистина незабравими. Пролетта им ще е розова, защото ще са сред най-големите късметлии в зодиака, що се касае до любовта. Ще имат възможност да организират живота си и да подредят мислите си. Започват нова глава в живота си и оставят хаоса в миналото. Ще се чувстват пълноценни, пълни с любов, светлината и насладата навлизат в живота им. Оценяват това, което им се случва и приемат новите неща с отворени обятия. Вселената ги дарява с много чувственост, страст и искрена любов. Нека не са притеснени, а да подобрят любовния си живот.

Стрелец
 
Време е да се подготвят за необикновен и страхотен пролетен сезон. За тях периодът ще е изпълнен с красота и романтика. Звездите се надпреварват да им поднасят прекрасни изненади и Стрелците ще са истински щастливи. Време е за промяна в интимния живот и те усещат това. Търпението им най-накрая е възнаградено. Отне им доста време, но най-после намират любовта. Чувството ще е толкова силно, че ще ги вдъхнови да сътворят невероятни неща. Ще имат много късмет и ще бъдат най-добрата версия на себе си. Нека бъдат спокойни и да отворят сърцето си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стрелци сме. Нямало по-щастливи от нас. Знаем.
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бе аз съм Риби, сегашния е Скорпион и вече ми е доста трудно да го издържам, а съм изключително търпелив човек...Ама чак толкова всичко да е добре в момента...А и няма нищо интересно на хоризонта, което "да приеме чувствителната ми природа"..глупости на търкалета!
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сериозно?Това е много смешно.Съжалявам.
1
0
 
5
 
! Отговори
Щерю преди 1 година
От другите зодии хич и да не се пробват тая пролет...