Венера в Телец - какво предстои за зодиите?

Прогноза за периода
28 мар 2023 16:45, Ивета Иванова
4
Венера в Телец - какво предстои за зодиите?
Снимка: iStock/Allexxandar

Планетата на любовта и красотата Венера влезе в знака на Телец на 17-и март и ще остане там до 11-и април. Ставаме по-чувствени, наслаждаваме се на повече енергия, усещаме стабилност, правим жестове, действаме бавно, но сигурно. Ето какво да очаква всяка зодия от периода, според "AstroStyle".

Овен
 
Когато става дума за любовта, понякога трябва да си припомнят, че е важно пътешествието, а не достигането до самата дестинация. Сега ще бъдат подтикнати да обърнат повече внимание на насладата и удоволствията от живота. Да не мислят за това какво имат, а да се радват на малките неща, чувствата и жестовете - вкусните ястия, дълбоките разговори, държането за ръце и т.н.
 
Телец
 
Не трябва да са изнервени и припряни, за да печелят сърца и симпатии през периода. Венера е в техния знак и им носи много късмет в любовта. Очароват околните веднага и печелят хиляди ухажори. На фокус са и ценностите, и възгледите. Затова сега Телците ще могат да премахнат нещата и хората от живота си, за които нямат време и които не са им нужни. Нека се наслаждават повече на моментите, които прекарват с хората, които обичат.
 
Близнаци
 
Поезията и фантазиите завладяват света им. Готови са и желаят да бъдат разтърсени и омаяни. Но нека внимават и да не се връзват на приказките на всеки, които опитва да ги очарова. През периода лесно се подават на илюзиите. Необходимо е да разрушат стените около себе си и да се отдадат на чувствата, но не и да пренебрегват червените флагчета. Обвързаните да си починат от работата и да релаксират с партньора.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Телец преди 1 година
Обичам да разпускам на венериния хълм!
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Телеца става венеричен след като влязъл във Венерата!