Тенденции при обувките за пролетта

Вижте кои са те
7 апр 2023 17:07, Ивета Иванова
4
Тенденции при обувките за пролетта
Снимка: Pixabay/TerriC

Пролетта вече настъпи, а това означава, че е време да приберем дебелите и високи ботуши и да помислим с какви обувки ще ни е най-удобно и ще изглеждаме най-стилно през по-топлите месеци. Ето и какви са тенденциите при обувките за този сезон, според американското издание на "Cosmopolitan".

Блестящи обувки
 
Нали знаете, че още от миналата година блестящите рокли, блузи, поли, аксесоари и чанти са истински хит? Е, сега това се пренася и върху обувките, за да сме в тон с всичко друго. Избирайте сребристи сандали, блестящи или лачени пантофки, официални обувки с кристали, боти с брокат и блестящи камъчета. Най-хубавото е, че те са идеални за официални събития, партита, дискотеки. С тях изпъквате винаги.
 
Клиновиден ток
 
Няма да сбъркате, ако заложите на високи обувки. Но не какви да е, а тези с клиновиден ток или обувки тип Wedge. Това е големият, масивен и дебел ток, а не тънките токчета. Добрата новина е, че клиновидният ток стои прекрасно на сандали, на официални обувки, на боти - имате голям избор за пролетта. Тези обувки са елегантни и подходящи за офиса, официални събития. За разходките може да изберете зелени или цикламени сандали с такъв ток.
 
Сабо
 
Добре позната тенденция от 90-те. Ретро модата сега е хит и не е изненада, че тези обувки се завръщат. Те са перфектни за пролетта - затворени са отпред, за да не ви е много студено, но са отворени отзад, за да не е прекалено топло. А и също са на сравнително висок ток, но не прекалено. Така те стават идеални и за разходки в парка, и за шопинг, и за вечерни събития. Имат много разновидности и с тях изглеждате стилни. Може да ги комбинирате и с рокли, и с панталони, дънки, поли.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То нема да има пролет. От студовете - директно в летните жеги.
3
1
 
1
 
! Отговори
жжж преди 1 година
Вижте кои са. Т.е. да видим...какво? Малоумието на Пенка, пардон, Ивета, която е написала горната умнотия? Пффффф.
2
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На снимката не е обувка, а патЪк. И то изключително грозен. Особено със стърчащ крак без спортен чорап. С патЪци навремето не допускаха в училища, защото не подобава на институцията. Сега с едни и същи патЪци се шматкат из града и са в час по физическо. Пълен упадък. Да не говорим, че едновремешните поне НЕ бяха от нефт, а сега всичко е спарващо и нехигиенично, освен, че е антиекологично. Какво се прави с всички стари "патЪци" ?
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На сникмата виждаме абсолютен кич.