Знаците, че гаджето е отегчено от връзката ви

Вижте кои са те
21 апр 2023 22:40, Ивета Иванова
9
Знаците, че гаджето е отегчено от връзката ви
Снимка: Pixabay/icsilviu

Когато връзките станат по-продължителни и опознаете добре партньора и свикнете доста с него, понякога може да ви се струва, че химията изчезва, магията е загубена, страстта си е отишла. Вече няма толкова тръпка, познавате се отдавна, вероятно и живеете заедно или сте прекарали много време заедно и ежедневието ви е завладяло. Ето няколко знака, че на гаджето му е скучно във връзката, според "Elite Daily".

Показва липса на вълнение
 
Ако преди партньорът е бил развълнуван, когато предстои да правите определени неща заедно, а сега тази искра е изчезнала, това е лош знак. Трябва да знаете, че връзката не върви, ако преди гаджето е било много ентусиазирано да прави някои неща с вас, а сега този ентусиазъм липсва. Това значи, че дори по-вълнуващите и необикновени срещи са станали рутина - ходенето на планина, романтична разходка, коктейл в любимо заведение, проучването на нови места в града, който живеете и т.н. Ако вече не правите тези неща или ги правите без ентусиазъм и без да се радвате, значи скуката е превзела връзката.
 
Не опитва нови неща с вас
 
Отговорете си на въпроса колко често с половинката правите нови неща заедно. Ако желанието да опитвате нещо ново заедно и да преживявате нови неща като двойка е изчезнало, това е притеснително. Преди сте разнообразявали връзката и сте ходили на нови и различни места, а сега правите едно и също - това значи, че на партньорът му е скучно.
 
Прекарва по-малко време с вас
 
Забелязвате ли, че партньорът си намира все повече оправдания да не прекарвате толкова време заедно и да излиза с други хора, или пък да се занимава със свое хоби вкъщи, без да ви обръща внимание? Това значи, че предпочита да не е с вас и му е по-интересно да излиза с приятели, защото във връзката му е скучно. Дори, ако се оправдава със заетост, това значи, че предпочита да върши работа, отколкото да си обръщате внимание.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: връзкадвойкагадже
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Думата така сте си избрали. Всеки знае себе си!
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Думата "отегчен" е подвеждаща в случая. Ако на единия от двама са му станали напълно безинтересни отношенията с другия и няма желание те да продължат, значи връзката просто се е разпаднала и е само въпрос на време кога единият ще каже "Край, късам с теб!" Друг е въпросът, ако вече имат деца, общо жилище и други общи интереси. Може да са си станали скучни един на друг, но продължават да са заедно, защото съзнават, че раздялата няма да им донесе по-добри шансове, а само ще им навреди.
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Така казват всички провалени!
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не вярвам да ви се удаде!
2
0
 
8
 
! Отговори
Иван Иванович преди 1 година
Винаги идва време за ново
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Самотата е отегчителна понякога! Връзката, ако е истинска - не!