Карти Таро: Какво ви очаква тази седмица?

Определено няма да скучаете
3
Карти Таро: Какво ви очаква тази седмица?
Снимка: Pixabay

Картите Таро ни показват каква ще бъде седмицата от 8 до 14 май.

Тази седмица арканът Десет пентакли напомня на всички, че нашето щастливо бъдеще, към което всички ние толкова се стремим, зависи пряко от нашите собствени планове и намерения.

Колкото повече внимание отделяте на планирането и задълбочен подход към постигането на целта, толкова по-голяма е вероятността съдбата да бъде благосклонна към вас през следващите дни. Отделете време, за да създадете план за действие за следващата седмица и месец. Картата показва, че внимателно планираните наклонности със сигурност ще дадат плод.

В работата не се страхувайте от собствените си амбиции, дойде моментът, в който трябва смело да заявите себе си, професионалните си постижения и перспективите, които виждате за себе си в бъдеще. Подобна инициатива ще подчертае силните ви страни. Може би сега е моментът за нови пробиви в кариерата.

Всеки, който все още е свободен, ще има шанс да се влюби от пръв поглед. И дори ако уверено отричате такова внезапно чувство, можете да промените решението си. Основното е да се доверите на интуицията си. Тези, които вече имат връзка, не трябва да се притесняват от нищо - седмицата обещава да бъде хармонична и спокойна.

Още хороскопи и новини от лайфстайла четете в Tialoto.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: карти таро
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
ПАК ВИ ОЧАКВАТ.. преди 11 месеца
....КУП МЕНТЕТА И ОТКРОВЕННИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ЛЪЖИ ЗА БЪЛГАРИНА--- ДА МУ Е ЯК ГЗ!