Топ тенденции: Кои обувки изместиха високите токчета?

Вижте какво ще носим до есента
Обновена: 6 авг 2023 13:15 | 6 авг 2023 13:15, Дарена Найденова
7
Топ тенденции: Кои обувки изместиха високите токчета?
Снимка: Istockphoto

 Ако трябва да бъдем честни, това лято не започна по най-добрия начин. Необичайните ниски температури и валежите през май и юни ни накара да си помислим, че някакси сме проспали любимия ни сезон и изведнъж сме се озовали в есента. Така затворените ни обувки останаха много по-дълго от обикновено навън, а сандалите, чехлите и джапанките все още са в кутиите. 

 
За щастие, времето сякаш започна да се нормализира и вече се събуждаме от слънчевите лъчи, а не от гръмотевични бури. Така ни се напомни, че лятото не ни е забравило и трябва да направим спешна инвентаризация на гардероба си. Подходящите обувки да бъдат извадени от кутиите, а на тяхно място да поставим есенните и зимните. 
 
Лятото предвещава и повече време на открито, така че е добре да помислим за удобството. Колкото и да харесваме високите токчета, трябва да признаем, че те не са направени за дълго ходене. По-скоро са подходящи за романтична вечеря или бърза работна среща, но не и за обиколки из града и пазаруване. Затова е по-добре да ги заменим с нещо, което ще ни осигури едновременно удобство и елегантност. 
 
Не се случва често практичността и стилът да вървят ръка за ръка, така че когато това стане, ние сме изключително щастливи. И ето защо тенденции при сандали, с които всъщност можете да ходите дълго време, са едни от любимите ни тази година. 
 
Летните обувки за стил и удобство

Обемни чехли

Обемните чехли са едни от онези обувки, които всеки трябва да притежава. Основната причина е, че те са едни от най-удобните. Също така, пасват на абсолютно всякакъв вид облекло и стил. Хубавото е, че на пазара има множество модели, от които да избирате, като се съобразите с вашите предпочитания и желания. Потърсете такъв с допълнителна каишка за глезена, която може да осигури още повече сигурност. Обемни чехли
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: обувкитенденции
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Най-добрата тендеция преди 8 месеца
...е налъма да измести токчето!
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
И двата чепика на снимката са груби. Ако ги носи жена с тънък крак и НЕ е с панталон. ще изглежда като подкована. За разходка из село стават.
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Обувки с висок ток, въобще с ток, носят изискани жени, или поне такива, които считат, че е добре да се отличават от мъжете с друг тип поведение. Сега 1. много он хората, включително жени, включително млади жени, са направо дебели, и евентуални токове биха били опасни за здравето им, а може и за живота. 2. Младите момичета със стройна фигура ги учат да се държат като момчета или като деца, Трудно е да се види женствено облечено момиче. Съчетания маратонки на бос крак с някаква рокля са ужассссс!
3
0
 
0
 
! Отговори
обемни преди 8 месеца
На снимките само бяла рокля без обувки ???
2
1
 
0
 
! Отговори
пришълецът преди 8 месеца
Термоядрен потенциал ли усешташ, малката?:)))
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
тая много квадратна в главата, ще не я изместите в някоя друга част на света