Хитове в обувките за есента

Ето кои са те
4 окт 2023 17:07, Ивета Иванова
7
Хитове в обувките за есента
Снимка: iStock/IvanMikhaylov

Есента е тук и предстоят много промени в гардерба ни. Вече заменяме сандалите, отврените обувки и летните пантофки с маратонки, боти, затворени обувки, по-плътни балетни пантофки. Какви ще са тенденциите при обувките тази есен? Вижте прогнозата на американския "Cosmopolitan".

С панделки
 
Барби манията и кукленската естетика остава и през тази есен. Затова, не е изненада, че хит ще са пантофките и затврените официални обувки, украсени с панделка. Пантофите с панделка са вечна класика. С такъв тип обувки изглеждате елегантни, но те не са и прекалено официални - стават за разходка, училище, работа, кино, кафе. Какъвто и вид обувки да изберете, нека те имат панделка и кракът ви да изглежда като опакован подарък. Що се касае до цвят, всичко може да се изпробва - черно, червено, кадифе, синьо, сиво, розово, жълто, бяло и т.н.

Каубойски ботуши
 
За по-студените есенни дни можем да залагаме на ботуши. Вече стана ясно, че Уестърн стилът ще е актуален през тази есен. Не се колебайте и се сдобийте с каубойски ботуши. Хубаво е те да са средно високи (да стигат до средата между глезена и коляното). Може да са украсени с ресни, емблеми, различни орнаменти. Залагайте на традиционните цветове за тези ботуши - кремаво, бежово, кафяво. Може да използвате също черно или синьо с бяло. С такива обувки сте като героиня от филм, а и те са много удобни.

Гръндж ботуши/боти
 
Ако Уестърн не е вашият стил, това е перфектен избор за вас. Смелите, дръзки и магнетични дами редовно залагат на рокаджийски ботуши за есента. Сдобийте се с черни ботуши и боти с много връзки, вериги, синджири и с дебела подметка. С тях правите впечатление, изглеждате бунтари и като истински рок звезди. Това са спортно-елегантни обувки и може да залагате на тях за различни поводи. Освен това, определено няма да ви е студено с тях.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До До 5 - Личи си, че нямаш жена.
3
1
 
2
 
! Отговори
До кракоЗнайците преди 6 месеца
А бе, докато бяхте малки и живеехте при родителите си, не забелязахте ли, че майките ви си сменят чорапогащника всеки ден и всяка сутрин обуван изпран такъв? Затова няма проблем, че носят ботуши и затворени обувки. Ако са научени на хигиена, де. Впрочем, възможно е все още да сте си при мама и тате, но да не сте забелязали елементарни неща.
2
0
 
1
 
! Отговори
ПояснениеЗаКоментар2 преди 6 месеца
Звездичките да се четат като "отиди". Странни корекции се правят тук.
1
0
 
1
 
! Отговори
До 1 преди 6 месеца
*** на лекар, страдаш от някаква фикс идея. Ако не вземеш мерки, няма да можеш да мислиш за нищо друго и в крайна сметка ще те приберат в онова, веселото лечебно заведение, в което всеки се мисли за Наполеон или за Бриджит Бардо на млади години.