Зодиите, които правят секс на първа среща

Вижте кои са те
11 окт 2023 23:00, Ивета Иванова
16
Зодиите, които правят секс на първа среща
Снимка: iStock/Motortion

Част от зодиите просто са много страстни и импулсивни. Те не мислят за последствията, отдават се на емоциите и тръпката, не са сред най-предпазливите и редовно правят секс още на първата среща. Ето кои са те, според американското издание на "Grazia".

Козирог
 
Те са много сериозни зодии, решителни и амбициозни. Но кариерата, ученето, професионалните цели и амбиции са им на първо място. Затова те са практични в отношенията, стават леко дистанцирани, не мислят много за романтичните връзки и не анализират отношенията. Знаят какво искат и директно се броят за него. Рационални са, не губят време в лутане и прекалено чудене, отдават се на секс на първата среща и не чакат връзка.

Везни
 
Просто те са майстори на съблазняването. Толкова изкусителни, няма как да им устоите. Много социални, общуват лесно с всеки, освен това са спокойни, дипломатични, проявяват разбиране и всеки ги харесва. Така лесно усещате, че се свръзвате с тях и че може веднага да сте интимни. Везните флиртуват страхотно, ако усетят химия, те се отдават на чувствата и емоциите и правят секс на първата среща. Комфортно им е това да се случи, ако има тръпка и разговорът е бил интересен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Нека да си имаме тайни!
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ще чека до последна среща.
2
0
 
6
 
! Отговори
една жена преди 6 месеца
От 11 коментара само един публикуван :)
1
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Приятни сънища!