Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 23-29 октомври
23 окт 2023 18:45, Ивета Иванова
7
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: iStock/PIKSEL

Овен

Привлекателна, тайнствена и загадъчна личност ще връхлети в живота ви. Проявете предпазливост, не го/я идеализирайте. Първите впечатления не винаги отговарят на истината. Не бързайте да разкривате чувствата си, за да не преживеете поредното разочарование, породено от собствените ви илюзии.
Телец
 
Някой, с когото се познавате от скоро, ще ви изненада с горещо любовно обяснение. Не бързайте да отговаряте и не му/й давайте надежда за взаимност, ако не изпитвате чувства и не проявявате интерес към него/нея. За да привлечете вниманието на обекта на вашия интерес може би ще се наложи да поработите върху визията си, да промените леко външния си вид.

Близнаци
 
Любовно обяснение от човек, с когото се познавате отдавна може да ви изненада и смути. Опитайте се да овладеете емоциите и да реагирате спокойно. Анализирайте внимателно ситуацията, в която се намирате. В случай, че вече споделяте чувствата си с друг/а, заявете го ясно, недвусмислено и без да вдъхвате бъдещи надежди на обожателя/ката ви, че има шанс да сте заедно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
боко :)))
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Каквото това! Не изпуска е нищо-:)))