Според зодията: Как да се маскирате за Хелоуин?

Вижте идеи
26 окт 2023 22:32, Ивета Иванова
34
Според зодията: Как да се маскирате за Хелоуин?
Снимка: iStock/gpointstudio

 Страшният и мистичен празник Хелоуин наближава. Повечето тийнейджъри и възрастни може вече да са готови с избора на костюм. Но ако сте оставили това за последната минута и още не сте решили, има чудесни предложения за вас. Ето какво трябва да облечете, според зодията и идеи на "aol" и "Rappler".

Овен - Супергерой
 
Овните са смели, храбри, обичат да действат, лидери са, спасяват положението и не се предават. Много им подхожда да се маскират като любимия си супергерой. Те са истински бойци, винаги побеждават. Може да се превърнат в Батман, Спайдърмен, Жената-чудо, рейнджър и т.н.
 
Телец - Черна котка
 
Тези зодии много обичат природата и животните. Ще е прекрасна идея да се маскират като животинка. За да са в тон с празника и мистерията във въздуха, най-добре е да изберат костюм на черна котка/черен котарак. Така те са загадъчни, секси, като символ на празника са. А и Телците са домошари, каквито са котките.

Близнаци - Цирков артист
 
Те са сред най-забавните зодии. Винаги се веселят, обичат празниците, разсмиват приятелите, знаят чудни истории и трикове, имат чувство за хумор. Костюм на цирков артист  ще подхожда на забавната им природа и ще са в центъра на вниманието с него.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
БГ преди 6 месеца
Хелоуин бил бил много весел и забавен празник за децата, по същата логика може да им сложим по една инжекция хероин и пак ще им е много забавно. Никога през историята си българите не сме използвали толкова чуждици и никога не сме празнували толкова чужди празници, но сега са на прав път да ни заличат. Държава на 200 години успя да претопи народа с най дълбокия ген. Невероятно но факт
19
0
 
2
 
! Отговори
Българин преди 6 месеца
Извратенящина ...
18
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Празнуващ Хелоуин - Хич даже не са ни скучни традициите. Ти просто не ги знаеш. Друг е въпросът дали ще се намерят находчиви хора, които да ги приспособят към съвременността така, че хем да е весело да ги празнуваш, хем от това да има реална парична печалба.
17
0
 
1
 
! Отговори
Тиквеник преди 6 месеца
Ако не харесвате западните празнаци, а обичате българските народни традиции, винаги можете да се маскирате с кило ракия.
16
2
 
1
 
! Отговори
Празнуващ Хелоуин преди 6 месеца
Хелоуин е много як купон за съвременни хора. Шматките нека си хейтят и да се кефят на нашенските скучни традиции.
15
0
 
2
 
! Отговори
До Анонимен 23 преди 6 месеца
Празникът ниго е безсмислен, нито е "съчинен". Той е част от културните традиции на някои от западноевропейските народи и бележи началото на студения сезон. Бил е позабравен също както нашенските народни традиции, но след Втората световна война го съживяват не само за развлечение на децата и юношите, но и с комерсионална цел. Имат цяла индустрия за производство на маски. Шоколадчетата и дребните сухи пасти също се изкупуват в огромни количества за този ден.
14
0
 
2
 
! Отговори
Ако сте майтапчии, преди 6 месеца
Припомнете си един персонаж от българските кукерски игри - прави се лека конструкция от летви, която се носи от двама човека. Намятат я с голяма черга така, че да покрие онези, които я носят и същевременно да прилича на силует с две гърбици. Поставят върху предната й част нещо като макет на глава на камила. В някои райони заедно с кукерските групи задължително върви и "камила". И вече в такъв живописен вид може да позвъните на вратата на съседите. Но не забравяйте да им кажете, че сте камила!
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Маскирайте се като кукери, макар че според нашите традиции кукерите ще тръгнат след няколко месеца. Но поне по отношение на избора на маски, нека спазим нашенската традиция.
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Е, как къде да отидете? У комшиите!!
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Къде да отидем с тези маски??
10
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Зодиакалната ви рубрика е толкова лишена от смисъл, колкото и тоя съчинен "празник".
9
1
 
5
 
! Отговори
Акъл преди 6 месеца
За Йело Уйн се преоблечете като Маре* ...и си постройте по една вила на пясъка. Разрешено е!
8
4
 
5
 
! Отговори
Петров преди 6 месеца
Може да се маскирате като Боката от Банкя, ужасът на приятелите ви като ви видят е гарантиран
7
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Християните Не празнуват Хеуоин.
6
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Християните е празнуват Хеуоин. Това е поклонение към злото и луцифер.
5
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Не участвайте в театъра на сатаната! Когато се маскирате като злодеи, мъртъвци и зли духове, сами викате злите духове да дойдат при вас и да влязат във вашия живот, и после ще се чудите откъде са ви дошли нещастията.
4
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Сатанинска шизофрения
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Единственото хубаво от Хелуин е една група която се казва така.
2
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тия краварски простотии трябва да бъдат забранени измекярите опростачват децата
1
3
 
2
 
! Отговори
Не преди 6 месеца
Е старчески дом пачаври а крадците си ги търси в затвора