Най-модерните костюми за Хелоуин

Ето какво се търси
28 окт 2023 16:17, Ивета Иванова
25
Най-модерните костюми за Хелоуин
Снимка: iStock/CREATISTA

 Хелоуин съвсем наближи и имаме само няколко дни да се подготвим за празника. Ако още не сте избрали костюм и се чудите как да се маскирате, може да сте в тон с тенденциите. Кои ще са най-модерните, търсени и актуални костюми за страшния и мистичен празник тази година? Вижте отговорите на "BIllboard", "CNN" и "Marie Claire".


Барби
Не е никаква изненада, че костюмите на Барби и Кен са най-популярни тази година. Още от 2022 г. Барби модата (дрехи, аксесоари, чанти, грим, обувки, маникюр, коси в цикламено и розово) стана голям хит. С излизането на игралния филм за сладките кукли през лятото на 2023 г., това се засили. Хубавото е, че може да изберете костюм както на типична Барби, така и на различни видове Барби - спортистка, русалка, лекар, адвокат и т.н.

Опенхаймер
Друг филм, който завладя кината през лятото, е този, посветен на американския физик и теоретик Робърт Опенхаймер. Няма да сбъркате, ако заложите на костюма на човека, който е създал атомната бомба. Така едновременно ще ви е по-топло (имате палто и шапка), а и сте в тон с празника - страшничко е, като помислите, че сте облечени като създателя на тази бомба.
 
Спайдърмен
Супергероят винаги е актуален избор за Хелоуин. През 2023 г. излезе филма Spider-Man: Across The Spider-Verse и става ясно, че костюмът на гСпайдърмен е третият най-търсен костюм тази година. Може да се въплатите в ролята на добрия герой и да се чувствате като истинска звезда.
 
Уенсдей Адамс
От Netflix пуснаха сериала "Wednesday" през ноември миналата година и той остана много хитов и тази година. Перфектен вариант за страшния празник! Дамите могат да се маскират като героинята от семейство Адамс - Уенсдей, с черна рокля или пола, да са на плитки и с готически грим. Така ще са едновременно страховити и секси.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
нстк преди 5 месеца
тоя хелуин си го наврете отзад такъв български празник няма идиотиииииииииииии
18
2
 
2
 
! Отговори
Празнуващ Хелоуин преди 5 месеца
Хелоуин е много як купон за съвременни хора. Шматките не са длъжни да се забавляват, могат да си хейтят от мишите дупки колкото искат.
17
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
А бре яие у ред ли сте? КъФ е тоя хелуин? Да ви се не знаят краварските празници!
16
0
 
2
 
! Отговори
Майтапчийка преди 5 месеца
Аз ще се маскирам като кавалеристка от Крушовица! Ура!
15
1
 
4
 
! Отговори
Опенхаймер преди 5 месеца
За да се дегизира дете в стил Опенхаймер, трябва първо да гледа английският филм ултра скучен за създаването на атомната бомба , който е пълна "уйдурма" . Да му харесват бомби и глупости и да имитира герой от филма - Вие добре лк сте? Това е мега подчинение на зомбирана тълпа. Католически празник е. Когато католиците започнат да празнуват на която и да е друга религия празника е ок. Всъщност религиите трябва да се забранят със закон всичките.
14
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Голям праз,бря това е американски празник
13
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Предлагам на всички "защитници на християнството и православието" по-долу да се маскират като "зaгубeняци" - тъкмо няма да трошите пари за костюми.
12
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
На Хелоуин не се призовават, а напротив- гонят и плашат злите духове и сили, според древния келтски езически ритуал. Затова хората се се маскират със страшни костюми, подобно на българските кукери.
11
5
 
10
 
! Отговори
123 преди 5 месеца
Хелоуин е Сатанински празник.
10
0
 
10
 
! Отговори
До Анонимен 6 преди 5 месеца
Българите имат в традиционния си народен календар цял период, който е аналогичен на Хелоуин - от Игнажден до Йордановден. Вярва се, че тогава всички зли духове идват от Отвъдното и нощем вилнеят в света на живите.
9
0
 
7
 
! Отговори
А пък аз си мислех, преди 5 месеца
че кандидатите за най-големи страшници ще се маскират като лидерите на онези държави, които понастоящем водят войни срещу съседни държави! Защото те погубват хиляди животиза единица време. Може ли да се мери с тях който и да е вампир с неговите скромни постижения?
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Барби какво общо има с Хелоуин?Все едно да се маскираш като Снежанка. Виж , мащехата й по-подхожда за персонаж от Хелоуин.
7
2
 
8
 
! Отговори
НАТОМРАЗЕЦ преди 5 месеца
аз че се маскирам ,като нормален християни и българин ,който не празнува западни сатанински празници !
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Незнамбългарите да имат такъв празник Хелоин. Това какво християнски празник ли е, свързан с българската история ли?
5
3
 
9
 
! Отговори
Еххх преди 5 месеца
Най-пропадналите празници на най-пропадналата държава Америка има само един празник и нашите предатели копират само глупости. Трябва да бъдат забранените ненормални откачени простотии
4
0
 
7
 
! Отговори
Георги преди 5 месеца
Аз ще се маскирам на Боби Михайлов!
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Мда, прави са, Барби си е доста страшна креатура. Подходящо е за Хелоуин.
2
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Сайтът проявява редовното си изключително ниско ниво на осъзнатост за последиците от пропагандата, която разпространява.
1
8
 
9
 
! Отговори
Призовавате зъл дух преди 5 месеца
Когато се маскирате като дяволи, мъртъвци и зли духове, включително и като самата смърт, призовавате силите на мрака и злото в живота си и после много дълго ще страдате от тях, дори е възможно никога повече да не може да се отървете от злите духове които веднъж сте призовали и те да ви съпровождат и да ви причиняват страдания до самата ви смърт. Много добре си помислете дали си заслужава. И разбира се - не давайте бонбони на децата, които искат жертвоприношение на злото.