Какво чака зодиите на Хелоуин?

Прогноза за празника
31 окт 2023 11:35, Ивета Иванова
13
Какво чака зодиите на Хелоуин?
Снимка: iStock/Barks_japan

Страшният и мистичен празник Хелоуин е тук! Децата обикалят за бонбони и правят пакости, те и по-възрастните избират любимите си герои и се маскират като тях, наоколо цари мистика, забавлението е гарантирано и ни очакват изненади. Какво ще поднесе Хелоуин на всяка зодия и какво ни очаква в празничната вечер? Вижте прогнозата на американския "Cosmopolitan".

Овен
 
Много работа и никакво забавление - това е нещо, което може да разгневи Овните. За щастие, колкото и да са заети, ще могат да отделят време да празнуват Хелоуин с приятелите си. Нека не бързат да се прибират, да прекарат част от нощта навън. Но и да не се отпускат, а да се подготвят за работата, която ги чака на 1-и ноември. Да са организирани и да знаят кога да се приберат вкъщи.

Телец
 
Нека се уверят, че ще отидат на Хелоуин парти. Ако ги мързи, поне да отидат в близкия до вкъщи бар. Флиртаджийски разговор ще ги накара да погледнат с нови очи на приятел, който познават от години. Може и да се запознаят с нов човек и неочаквано да развият романтична връзка. Нека се забавляват и да вярват на инстинкта си. Не предвиждаха, че това може да се случи, но това не означава, че не трябва да се радват на искрата.

Близнаци
 
Може да им е трудно да се забавляват тази вечер, защото драмата на работа е в мислите им. Нека се обадят на близък човек и искрено да поговорят с него, да споделят проблемите си. Може и да се видят очи в очи. Разговорът и споделянето ще върнат усмивката на лицето им. Да получат подкрепа ще е най-сладкото лакомство на Хелоуин за тях.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Празнуващ Хелоуин преди 6 месеца
Хелоуин е много як купон.
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Путин беше невменяем.
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Кравешки празник за *** папагали
6
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Хахах, копейките не харесвали Хелоуйн, но важното е че на децата и на тийнейджърите им харесва, а те са бъдещето копейки, не вие, така че ще трябва да свиквате! Като се излезе от закостенялата ви омраза към всичко американско, всъщност празника е доста забавен
5
5
 
5
 
! Отговори
Идеалист преди 6 месеца
Този празник ни е насаден от от заадната пропаганда. Няма нищо обшо с Православието и нащия обредн календар. САЩ дават 900 000 $ на бългаските власти за пропаганда на т.н. атлантическите ценности! Да има за мисирлите!
4
2
 
5
 
! Отговори
Идеалист преди 6 месеца
Този празник ни е насаден от от заоадната пропаганда. Няма нищо обшо с Православието.
3
0
 
16
 
! Отговори
до Албена преди 6 месеца
То има ли в България някой да го празнува! Трябва да са някви шапки...
2
0
 
10
 
! Отговори
SS преди 6 месеца
България е много известна с *** Т И К В И !
1
1
 
26
 
! Отговори
Албена преди 6 месеца
Аз Хелоин не празнувам.