Хитове в обувките за зимата

Ето на какво да заложите
27 дек 2023 22:30, Ивета Иванова
4
Хитове в обувките за зимата
Снимка: iStock/Pridannikov

 Зимата е тук и е време да подменим не само гардероба и тоалетите, но и обувките. Кои видове ботуши и какви други обувки ще бъдат сред топ тенденциите през тази зима? Вижте отговорите на "Vogue", "Glamour" и "Who What Wear".

 
Ботуши над коляното
Най-характерните обувки за зимата. Смело залагайте на дълги ботуши, които стигат до над коляното и покриват част от бедрото. Те са вечна класика, идеални са за най-студения сезон, тъй като покриват голяма част от крака и топлят, а освен това изглеждат стилно, елегантно и ви правят сексапилни. Отиват си с официални тоалети, рокли, палта и са супер за банкети, важни събития.
 
Металически обувки
През есента металическите чанти станаха хит, а през зимата сивите металически рокли, панталони, поли и корсети са топ тенденция. Сега това се пренася и върху обувките. Хит са всякакъв вид сиви металически обувки - ботуши, боти, токчета, оксфордки и т.н. Важно е да са бляскави, да изпъкват и да са в този нюанс. Така ще сте в тон с тоалетите и аксесоарите. Тези обувки са идеални за партита, но навлизат и в ежедневието.
 
Велурени боти и ботуши
Велурът се завръща и става топ тренд сега. Велурените боти и ботуши са перфектен вариант за зимата, тъй като са меки и държат топло. Най-хубавото е, че се комбинират добре както с официални тоалети, така и с по-спортен стил - дънки, суичери, широки пуловери и т.н. Спокойно може да носите велурени боти и ботуши в ежедневието, но и на тържества. Те са навсякъде тази зима.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Кубинки преди 3 месеца
Ако имате космати крака, като хобит, ботуши не ви трябват.
2
0
 
1
 
! Отговори
Ядрен вампир Z преди 3 месеца
От китаеца за 20 лева произведени в турция.Нося ги една зима и ги хвърлям.Другата зима пак наново.
1
0
 
10
 
! Отговори
Хахахаха.... преди 3 месеца
Кви обувки за зимата ,бе? Хората вече си търсят бански ,зимата замина.Явно ,някакви последни напъни за продажба на залежала зимна стока!