Предложения за грим за новогодишната нощ

Вижте на какво да заложите
27 дек 2023 20:41, Ивета Иванова
1
Предложения за грим за новогодишната нощ
Снимка: iStock/nicoletaionescu

 Съвсем скоро ще посрещнем новата 2024 г. и сигурно вече сте в трескава подготовка за празника. Перфектният външен вид е цел на много дами за празничната нощ. Как да се гримирате, за да сте модерни и да изпъкнете? Ето тенденциите, според американския "Cosmopolitan".


Опушени очи с камъчета, звездички
Ясно е, че бляскавите тоалети и маникюри са топ тренд за празниците, особено за новогодишната нощ. Това се пренася и върху грима, по-специално върху очите. Заложете на бляскави сенки в сиво, златисто, синьо, лилаво и др., и малко черна очна линия. Оформете опушени очи и сложете скъпоценни камъчета, звездички, брокат и кристалчета нагоре по клепачите. Така сте магични, като звезди и правите впечатление.

Металически устни
Сега е време за смели тенденции и да изпъкнете! Още през есента стана ясно, че металическите цветове са хит при дрехите и чантите. Заложете и на металическо червило за празничната нощ. Може то да е в лилаво, а ако искате да сте още по-нестандартни и оригинални - в синьо или сиво. Така изглеждате уверени в себе си и изящни.

Зелена очна линия
Като говорим за смели предложения, това също е перфектна идея. Скъсайте с традициите и заложете на нещо ново и нетипично за посрещането на 2024 г. Зелената очна линия сега е голям хит, а и с нея определено няма да останете незабелязани. Ще сте в тон с елхата. А и знаем, че тъмнозеленото е много модерен цвят от 2 години насам. Не се страхувайте да експериментирате.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари