Зодиите, за които новогодишната нощ ще е любовна и вълшебна

Ето кои са късметлиите
28 дек 2023 21:55, Ивета Иванова
7
Зодиите, за които новогодишната нощ ще е любовна и вълшебна
Снимка: iStock/Halfpoint

 Новогодишната нощ предстои и много хора се вълнуват за нея. Време е за партита, събиране с любими хора, сърдечни поздрави, хубави емоции, наздравици, нови надежди, свежо начало. На някои зодии новогодишната нощ ще донесе истинска магия. Те ще срещнат своя специален човек тогава или ще си прекарат много романтично с половинката. Вижте прогнозата на "Elite Daily".

Телец
На фокус на 31-декември ще бъдат изразяването на себе си и идентичността. Юпитер, планетата на късмета и изобилието, става директна в техния знак. Сега за Телците ще е по-лесно да направят насладата, удоволствията и угаждането на себе си приоритет. Напоследък са срещали трудности, що се касае до романтиката, интимността и социализирането. Но сега привличат към себе си много различни хора и възможности. Късметът им напълно се преобръща и са много щастливи.

Скорпион
При тях централно внимание в новогодишната нощ ще заемат връзките. Чакат ги нови възможности за романтика, започване на връзка, нови запознанства и създаване на наистина дълбоки и сериозни отношения с другите. През последните месеци им беше трудно да видят потенциала в любовната връзка или надежда за такава, но сега предстоят развития в отношенията. Тези промени може да им се сторят леки и малки в началото, но самият начин на мислене на Скорпионите се променя към по-добро и после промените се разгръщат и забелязват.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Аз преди 4 месеца
За нас останалите ще е пиянска!
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Факт!
2
3
 
2
 
! Отговори
Трай, не думай! преди 4 месеца
До Анонимен 1 - Не са ли две хетеросексуални двойки?
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Кви са тия ЛГБТ-та на снимката? Махайте я, не е приятно.