Хитове в бижутата за 2024 г.

Ето кои са те
10 яну 2024 16:37, Ивета Иванова
3
Хитове в бижутата за 2024 г.
Снимка: iStock/Andry5

Новата година е тук, а с нея идват и нови тенденции в света на модата и красотата. Какви бижута да носите, за да изглеждате изискани, елегантни и да сте в крак с тенденциите през 2024 г.? Вижте прогнозата на "Net-A-Porter".

Колиета, гривни и пръстени с букви и думи
 
През тази година истински хит стават колиетата, гривните и пръстените с букви, кратки думи и дори някакъв вид девиз, мото. Хейли Бийбър беше забелязана да носи колие с буквата "Б" преди месеци, скоро пък Селена Гомес показа пръстен с "Б", посветен на гаджето ѝ - Бени Бланко. С такъв тип бижута сте оригинални, показвате някаква своя страна от характера, любима фраза или просто демонстрирате любовта си към даден човек. Това е лично бижу, което значи много за вас и е като талисманче.
 
Диаманти
 
Едва ли има изненадани. Диамантите са вечна класика, подходящи за всеки сезон и всяка година. Естествено, повечето дами ги носят за поводи, официални събития, тържества и когато са с елегантна рокля. Може да продължавате да правите това, но диамантите навлизат и в ежедневието. Спокойно може да сложите диамантен пръстен и диамантени обеци за училище, кафе, разходка, обиколка по магазините, кино. В момента дори хит са черните диаманти. С такива бижута сте много стилни и изискани, уверени в себе си. 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
С диамантени обици и диамантен пръстен на училище?
1
0
 
0
 
! Отговори
актуално инфо преди 3 месеца
Веднагически изтичвам да си купя шепа диаманти, за да съм модерна.